fbpx

Treningsmatte

Viser 1–100 av 353 resultater

Når man trener så er det viktig å ha riktig treningsutstyr som f.eks treningsklær, apparater og andre viktige «verktøy» i treningen. Det mange glemmer er at det er et element som er veldig viktig for å kunne trene trygt og ikke minst effektivt, underlaget. Veldig mange som trener hjemme tenker mest på alt utstyret de trenger som vektskiver og kanskje et apparat, de glemmer at man trenger en matte å trene på.

Hvis du trener mye enkle øvelser som sit-ups, push-ups eller andre øvelser så er det veldig viktig å ha et materiale som gjør at man får gjort øvelsen skikkelig. Det øker treningskomforten, effektiviteten og ikke minst så gjøre det øvelser tryggere enn uten en treningsmatte.

Vi får veldig mange spørsmål om treningsmatter og vårt utvalg av treningsmatter. Derfor har vi laget en oversikt med alt du trenger å vite om treningsmatter. Hvis du fortsatt skulle ha noen spørsmål om treningsmatter så må du gjerne ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne med alle spørsmål du måtte ha.

Hvorfor trenger jeg en treningsmatte?

Alle som gjør hjemmetrening burde ha en treningsmatte tilgjengelig så man kan gjøre øvelser på gulvet trygt og med minst mulig slitasje på gulvet ditt. Alle våre treningsmatter har antiskli, det er utrolig mange som skader seg fordi de trener på feil underlag. Det er dette som er den største og viktigste grunnen til at du burde anskaffe deg en treningsmatte. Med en treningsmatte så kan du trene tryggere enn uten en treningsmatte.

I tillegg til trygghet så er komfort et annet viktig element. Hvis du har lest litt av det innholdet vi har på Gorillasports så vet du at vi er oppriktig opptatt av at alle skal trene allsidig. Alle som gjør hjemmetrening gjør noen øvelser på gulvet som f.eks push-ups eller sit-ups. Det er ikke noe særlig å gjøre disse øvelsene på et kaldt kjellergulv eller på et kaldt gulv. Med en treningsmatte så kan du gjøre disse øvelsene uten å irritere deg over underlaget ditt.

Det er ikke slik at treningsmatter bare passer til deg som gjør push-ups eller sit-ups. Alle som har manualer eller trener med tunge vekter vil ha utbytte av å bruke et skikkelig underlag. Hvis ikke så risikerer man at man får merker og slitasje i gulvet. Ved å legge en stor treningsmatte på gulvet så kan man øke komforten på treningen og samtidig beskytte gulvet.

Øvelser du kan gjøre med treningsmatte

En treningsmatte gjør det mulig å gjøre flere øvelser enn du kunne uten treningsmatte. Våre favorittøvelser på treningsmatte er sit-ups, push-ups og øvelser med vektskive. I tillegg til disse så er det mulig å gjøre øvelser som firfot, bro og det finnes veldig mange andre øvelser du kan gjøre.

Hvis du ønsker å bruke treningmatten aktivt i treningen så vil vi tipse deg om å gjøre noen søk i Google og Youtube. Der kan du ganske enkelt hente inspirasjon og hele tiden «spice» opp ditt treningsprogram så du kan få full utnyttelse av din treningsmatte.

Vårt utvalg av treningsmatter

Vi har ikke et veldig stort utvalg av treningsmatter men vi har et utvalg som gir deg akkurat det du trenger. Vårt utvalg består av treningsmatter som man kan ta med seg ut og vi har treningmatter som egner seg til å legges permanent på gulvet i treningsrommet.

Deluxe Yoga matte XL

Dette er den mest eksklusive yogamatten som kommer i mange morsomme farger. Den er perfekt for deg som liker å trene ute og inne. Det følger med strikker og enkelt transportbånd som gjør at du kan henge den på skulderen hvis du ønsker å trene ute. Passer godt til yoga, sit-ups eller push-ups. Prisen er på 549,- kroner.

Deluxe Yoga matte

Dette er en mindre versjon av den eksklusive yogamatten Deluxe Yoga XL. Den kommer med strikker og transportbånd. Passer perfekt til deg som gjør enkle øvelser på liten plass. Denne kan man enkelt ta med seg ut eller trene i forskjellige rom. Prisen er så lav som 369,- kroner.

EVA treningsmatte

EVA treningsmatte er en matte som er delt inn i 6 forskjellige brikker som du setter sammen. Det betyr at du kan dekke et større område. Den har antiskli og lett å holde ren. Hvis du har et treningsrom så er dette den perfekte måten å øke komforten på treningen, beskytte gulvet og kan forhindre skader. Hvis du har et stor treningsrom så kan du gjerne kombinere flere matter sammen.

Hvor mye koster en treningsmatte?

En treningsmatte koster fra 249,- kroner og oppover. Våre priser er svært gode hvis du sammenligner med andre aktører. Hvor mye matten koster er avhengig av hvor stor matten er og type matte. Hvis du kun ønsker en liten yogamatte så må du ut med et lite beløp.

Hvorfor kjøpe treningsmatter fra Gorillasports?

Gorillasports er nettbutikken for deg som ønsker å handle treningsmatter til en svært billig penge. Vi har lave priser, god kvalitet og ikke minst god kundeservice. Gorillasports er ny for veldig mange i Norge men i Europa har vi vært siden 2006 og det at vi er en del av Gorillasports gjør at vi kan benytte oss av dette som en fordel når vi tar inn produkter.

Hvis du skulle ha spørsmål om treningsmatter eller om noen av våre andre produkter så må du veldig gjerne ta kontakt med oss. Vår kundeservice er 100% basert på epost. Det betyr at du kan sende oss en epost når du selv vil og vi svarer deg så fort som mulg etter beste evne.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0