fbpx

Treningsklær dame

Viser 1–100 av 353 resultater

Trening er en aktivitet som krever eget antrekk som er egnet for treningen du skal gjøre. Man kan ikke trene i vanlige klær fordi de ikke er laget for å puste og avlede svetten fra kroppen. Før så trente man gjerne i shorts og en t-skjorte men de siste årene har utviklingen i treningsklær til damer vært ekstrem. Nå finner man alle typer treningsklær i mange forskjellige materialer, til forskjellige priser og ikke minst med forskjellig design.

En feil som veldig mange damer gjør når de skal velge treningsklær er å kjøpe det som er «kulest» uten å tenke på komfort og hva slags trening man gjør. I tillegg så er det mange som opplever at de ikke har den kvaliteten som er forventet og man ender da opp med å bruke penger på nye treningsklær.

Gorillasports har et godt utvalg av treningsklær til damer av god kvalitet til svært gode priser. Vi ønsker at du skal være fornøyd, derfor har vi laget en guide til deg som er på jakt etter treningsklær:

  • Hva må man tenke på før man velger seg treningsklær?
  • Vårt utvalg av treningsklær til dame

Hva må man tenke på før man velger treningsklær?

Når man skal kjøpe inn treningsklær så er det flere ting du må huske og det er flere faktorer som avgjør hvilket plagg som passer deg best. Nedenfor går vi igjennom noen av tingene som du bør tenke på før du kjøper treningsklær:

Merkenavn

Er det det viktig for deg at det er et merkenavn på dine treningsklær. Du får den samme kvaliteten på treningsklær som ikke er merkenavn som f.eks Gorillasports sine egne klær. Hvis du skal ha et kjent merke så er dette noe du gjerne må betale ekstra for. Hvis du heller velger å kjøpe noen billige treningsklær hos en aktør som oss så du heller bruke pengene dine på noe annet som f.eks flere sett med treningsklær eller kanskje et par treningssko.

Materiale

Det finnes veldig mange forskjellige typer materialer i treningsklær. Det kan være en fordel å ha en preferranse på hvordan type materiale du liker å trene i. Hvis du er en dame som svetter mye når du trener så ønsker du kanskje et materiale som håndterer det best eller hvis du ønsker myke treningsklær så ønsker du kanskje treningsklær av bambus.

Budsjett

Dette er et annet viktig punkt når du skal kjøpe inn treningsklær. Du har gjerne et budsjett som du ønsker å forholde deg til. Hos Gorillasports så har vi heldigvis så lave priser at uansett budsjett så kan du kjøpe et sett med fine treningsklær.

Hva slags materiale lages treningsklær av?

Treningsklær er veldig forskjellig og mye av forskjellen avhenger av hvilket materiale som er brukt når de lager dette. Nedenfor har vi laget en oversikt over de vanligste materialene som blir brukt når man skal lage treningsklær:

Bomull

Det finnes omtrent ingen treningsklær av ren bomull, det er fordi at bomull ikke har gode egenskaper når det kommer fuktighet og svette. Bomull brukes i veldig mange treningsklær i en blanding av flere materialer for å få utbytte av de gode funksjonene til bomull.

Spandex

Veldig mange forbinder nok spandex med treningsklær fra 70-tallet men det lages faktisk fortsatt treningsklær av spandex. Fordelen med spandex er at den er ultra fleksibel og ikke minst elastisk. Ulempen er at den ikke holder seg godt over tid på grunn av at den er såpass elastisk, derfor velger mange spandex bort.

Polyester

Polyester er en av de mest miljøvennlige typene materiale man kan bruke. Den kan gjenvinnes og man kan lage nye klær av gammel polyester. Dette og fordi den tørker raskt har gjort den til et veldig mye brukt materiale i treningsklær. Den er forholdsvis billig å produsere og det gjør at man kan topp treningstøy til en lav pris.

Nylon

Nylon er det mest behagelige stoffet å ha på seg når man trener. Det er dessverre veldig vanskelig å jobbe med når det kommer til design så derfor blir det sjeldent brukt i sin rene form men i blanding med andre materialer.

Bambus

Det føles like utrolig som det høres ut. Med bambus så kan man lage stoff som er ultra mykt og behagelig. Dette er et forholdsvis kostbart materiale og derfor så er det ikke veldig vanlig. En annen ulempe er at bambus har en tendens til å miste fargen sin og få en misfarging etterhvert.

Stort utvalg av treningsklær til dame

Gorilla Sports får du treningsklær til damer som er designet med tanke på komfort, kvalitet og at de skal ha en lav pris. Vi jobber kontinuerlig med å lage og hente inn nye treningsklær til vårt sortiment. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle damer som ønsker treningsklær. Nedenfor har vi oppsummert utvalget:

Tights

Våre tights er helt spesielle med sitt absorberende stoff som er laget av en blanding av polyester og estalane. Hvis du spør noen av våre kunder om hvordan denne treningstightsen føles så er svaret at at den er komfortabel og oppleves som solid.

Sports-BH

Vår sports-BH er vi veldig stolte av. Det er utrolig viktig å ta vare på bysten når man trener og man vil jo i tillegg se bra ut. Et utrolig behagelig materiale som har en “kjølende” effekt. Den har noen unike strikker som gjør at den sitter godt på men ikke føles stram.

Hotpants

Når det er varmt ute eller man kanskje blir varm når man trener så kan det være mer komfortabelt med hotpants istedenfor tights eller bukse. Vi har derfor fått laget vår egne hotpants som er i samme stil som sports-BH. Du kan sjekke ut denne her!

Hvor mye koster treningsklær?

Dette er et spørsmål som ikke har noe egen fasit, det er flere faktorer som er med på å bestemme prisen på treningsklær. I hovedsak så er ofte et merkennavn, materiale og kvalitet som gjenspeiler prisen. Gorillasports sine treningsklær stiller i en helt egen kategorie. Vi har treningsklær av god kvalitet til svært gode priser og vårt merkenavn er ganske kult.

Veldig mange lurer på hvordan vi kan selge våre treningsklær så billig uten at det går utover kvaliteten. Gorillasports er en større kjede i Europa, vi får dermed kjøpe inn i store kvantum sammen og kan derfor selge billig til deg som kunde.

Hvorfor handle hos Gorillasports?

Det er veldig mange grunner til at du burde handle hos oss. Vi har nevt det noen ganger, vi har produkter av høy kvalitet til lav pris. I tillegg så har vi en kundeservice som er upåklagelig og som er laget slik at du får effektiv hjelp fra våre dyktige kundebehandlere.

Vi har i tillegg en veldig hyggelig og ikke minst effektiv kundeservice som er basert på epost. Det betyr at du kan kontakte oss når du selv ønsker og vi kommer tilbake til deg så snart vi kan. Dette er svært effektivt for oss og for deg som kunde.

Dersom du skulle ha noen spørsmål om våre treningsklær så må du gjerne ta kontakt med oss her så hjelper vi deg etter beste evne!

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0