fbpx

Små vektskiver

Viser 1–100 av 353 resultater

Vektskiver er noe vi som trener daglig sjelden tenker over og ikke overraskende er det veldig mange som glemmer å kjøpe vektskiver når de kjøper treningsutstyr. Selv om vektskiver er en ganske sentral del av både benkpress og andre sentrale øvelser så er det fort gjort å glemme de. For de henger jo bare på vektstangen eller så ligger de bare i stativet.

Til tross for dette så finnes det et utrolig stort utvalg av små vektskiver på internett og det kan være vanskelig å velge riktige vektskiver. De varierer i farge, pris og ikke minst kvalitet. Derfor har vi laget en liten guide til deg som trenger små vektskiver:

  • Hva kan man bruke små vektskiver til?
  • Hvordan velge riktige vektskiver?
  • Tilbehør til små vektskiver
  • Hvorfor handle hos Gorillasports?

Hva kan man bruke små vektskiver til?

Vektskiver er som nevnt en sentral del av treningen og ikke minst apparater. Det mange ikke vet er at man kan bruke vektskiver til mye og spesielt så kan man bruke små vektskiver til veldig mange øvelser. Nedenfor skal vi gå igjennom noen av øvelsene du kan bruke små vektskiver til:

Situps med liten vektskive

Situps er en del av treningsprogrammet til veldig mange men veldig mange glemmer at det går ann å «spice» opp treningsprogrammet litt. Hvis man legger en vektskive på brystet, omfavner den og deretter gjør situps. Da presser man kroppen litt ekstra og trener ekstra styrke. Dette er en veldig effektiv øvelse som du kan gjøre hjemme på gulvet eller ut i hagen.

Løft med vektskive

Dette er en veldig enkel øvelse. Hold rundt den lille vektskiven og strekk armene ut, deretter så løfter du armene opp og ned. Dette er en øvelse som ser veldig enkel ut men som faktisk svir litt og som gir deg sjelden god trening.

Squats med vektskive

Dette er en annen klassisker som kan «spices» opp med en vektskive. Gjør vanlige squats og løft vektskiven over hodet for hver gang. Dette er en utrolig effektiv øvelse og som egner seg veldig godt med små vektskiver.

Det finnes veldig mange øvelser du kan gjøre med små vektskiver. Man kan bruke de som et tilskudd i den klassiske styrketreningen og de passer veldig godt til deg som ønsker å gjøre hjemmetrening. Det som er viktig er at man bruker riktig teknikk, heldigvis så finnes det utrolig mange instruksjonsfilmer på YouTube hvor du kan lære deg øvelsene. Man ønsker ikke å få skader eller slitasje på kroppen.

En god huskeregel for å unngå skader og slitasje er at man gir kroppen mulighet til å hvile. I tillegg til at man ikke presser kroppen for mye. Det gjelder å finne en balanse mellom å presse kroppen og la den få lov til å restituere seg.

Tilbehør til små vektskiver

Det er mye tilbehør du kan kjøpe til vektskiver for å enten øke komforten eller få mer verdi ut av treningen. Det er ikke slik at man må ha noe tilbehør man kan klare seg med kun en vektskive eller to. Nedenfor er noe av tilbehøret vi tror du kan finne interessant:

Treningsmatte

Øvelsene du kan gjøre med små vektskiver er som regel øvelser man gjør på gulvet. Det kan dermed være svært smart å kjøpe seg en treningsmatte. Vi har et godt utvalg av store treningsmatter og mindre yogamatter som du kan rulle sammen. De tar ikke mye plass men øker komforten på treningsøkten betraktelig.

Treningsklær

Når man trener med vektskiver så er man nødt til å ha komfort og fleksibilitet for å få maksimalt ut av økten. Derfor bør du investere i noen skikkelig gode treningklær som du kan bruke når du trener. De kommer i flere forskjellige typer materialer og vi har et stort utvalg av treningsklær vektstenger.

Vektstang

Selv om det er små vektskiver så kan man bruke disse på en vektstang. Da kan du gjøre mer klassiske øvelser som løft og rykk. Vi har et stort utvalg av vektstenger i forskjellige prisklasser, du finner våre vektstenger her. 

Stativ

Uansett størrelse på vektskivene så er det utrolig viktig at man holder orden på vektskivene. For å holde orden på vektskivene så kan man kjøpe et stativ. Dette kan man ha i skapet, treningsrommet eller noen har det i stuen. Dette er spesielt viktig hvis du har barn, selv en liten vektskive kan være vond å få på foten. Veldig mange skader som skjer på et treningsrom eller under trening kommer av nettopp løst utstyr.

Hvorfor handle hos Gorillasports?

Gorillasports er kjent i Europa for sine lave priser og høye kvalitet. Vi er fortsatt ganske nye i Norge men vi vokser for hver eneste dag som går. Grunnen til at vi vokser er fordi vi leverer kvalitet til svært lave priser. I tillegg så har vi en veldig god e-post basert kundeservice som hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Du kan sende inn epost til våre kundeservice når du selv vil og vi svarer deg så fort som mulig.

Veldig mange lurer på hvordan vi kan ha så lave priser uten at det går utover kvaliteten. Grunnen til det er at vi kan benytte oss av større innkjøpsavtaler som gjør at vi får kjøpe inn varer billig og dermed selge til deg som kunde billig.

Hvis du har noen spørsmål om våre små vektskiver eller andre produkter så må du gjerne kontakt oss. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0