fbpx
treningsutstyr

Hjemmetrening

Viser 1–100 av 194 resultater

For noen år siden så var det veldig populært å trene på treningssenter, nå ønsker stadig flere å flytte treningen sin hjem. Det er fordi man ønsker å trene på sine egne premisser og når de selv ønsker å trene. Det betyr at stadig flere ønsker å bytte ut kjellerstuen eller gjesterommet med et treningsrom.

Når man skal gjøre hjemmetrening så trenger man en del utstyr for å tilfredstille de samme behovene man i dag får dekket på et treningssenter. Det kan være vanskelig å velge ut hvilke apparater og treningsutstyr man bør ha for å få en fullverdig trening. Derfor har vi laget en guide til deg som ønsker å kjøpe treningsutstyr for å trene hjemme:

 • Hva er fordelene med hjemmetrening?
 • Hva trenger jeg for å gjøre hjemmetrening?
 • Forslag til treningsøvelser
 • Slik kan du lære deg riktig teknikk
 • Våre utvalgte produkter til hjemmetrening
 • Hvorfor handle fra Gorillasports?

Skulle du ha noen spørsmål videre om hjemmetrening eller produktene du trenger for å trene hjemme så kan du veldig enkelt ta kontakt med oss. Vi hjelper deg veldig gjerne med med dine spørsmål om hjemmetrening eller om du har spørsmål om noen av våre treningsprodukter.

Hva er fordelene med hjemmetrening?

Hvis du klarer å praktiskere hjemmetrening så kan du få mange positive effekter. Tid er kanskje den mest best begrensede ressurser vi alle har. Når du innreder et treningsrom hjemme så kan du frigjøre mye tid og ikke minst få mer tid til å trene. Ved å få mer tid til å trene så kan du trene mer effektivt og ikke minst få mer ut av treningen din. Veldig mange som begynner med hjemmetrening mestrer treningen bedre enn de aller fleste som trener på et vanlig treningssenter.

Den største fordelen med hjemmetrening er at man gjør det mye enklere å få tid til trening og tid til å gjøre andre ting. Din hjemmegym har ingen åpningstider og heller ingen kø på apparater. Det å kunne trene hjemme er en luksus og en luksus som alle kan ha.

Hva trenger jeg for å gjøre hjemmetrening?

Veldig mange tror at man trenger veldig mye utstyr for å trene hjemme. Det er faktisk ikke nødvendig å ha masse utstyr, det kommer ann på hvordan man trener og hva du krever for å få en fullverdig treningsøkt. Det er dermed ikke noe budsjett eller plass som er en begrensning når du skal trene hjemme.

Det holder ofte med kun en treningsmatte og en vektskive om du ønsker å gjøre treningen veldig spartansk. Likevel så ønsker veldig mange som er seriøse rundt sin hjemmetrening å investere i skikkelig treningsutstyr som gir dem det samme som et treningssenter ønsker.

Når du velger ut treningsutstyr til din hjemmegym så må du velge treningsutstyr som passer til det du ønsker å trene. Hvis du f.eks ønsker å trene styrke så bør du sjekke ut styrketreningsutstyr og hvis du ønsker å trene kondisjon så kan du vurdere ergometersykkel. Hvis du har stor plass så kan du kanskje velge å ta det beste ut i fra flere verdener.

Vår favoritt-oppsett for hjemmetreningen er:

 • Benkpress benk
 • Manualer
 • Ergometersykkel dual
 • Treningstrikk
 • Treningsmatter

Vi skjønner selvfølgelig at alle ikke har mulighet til å få på plass alt dette. Det kan være at man har liten plass eller at man har et begrenset budsjett. Da må du i så fall velge ut den treningen som er mest viktig for deg. Det finnes veldig mange gode løsninger her. Man kan f.eks trene kondisjonstrening ute eller man kan trene styrke med andre ting enn manualer. Det er det fine med trening, det finnes løsninger for alt der ute.

Øvelser du kan gjøre hjemme

Når du skal trene hjemme så er det mange øvelser du kan gjøre. I dette avsnittet skal vi gå litt nærmere inn på treningsøvelser du kan gjøre hjemme uten de store kostnadene i forhold til investeringer i utstyr eller annet.

Pushups

Pushups er en klassisker og en veldig enkel treningsøvelse du kan gjøre hjemme eller ute på gresset. Det kan være mer behagelig hvis du har en gymmatte men det er ikke alltid det er nødvendig. Dette er en øvelse som alle kan gjøre.

Situps

Dette er det samme som pushups, de kan gjøres omtrent over alt hvor du har litt plass. Igjen, de er mer komfortable om du har et skikkelig underlag under deg. Du kan også “spice” den opp ved å bruke en vektskive, da kan du få samme effekt som du får i mange treningsapparater til flere tusen kroner.

Knebøy

Dette er en annen øvelse som har blitt veldig populær de siste årene. Den kan gjøres ute og inne, krever heller ikke noe underlag. Her kan du også “spice” den opp ved å bruke en vektskive.

Treningsstrikk

Treningsstrikk er en utrolig billig måte å få skikkelig god og allsidig treninger. Det er utrolig mange øvelser du kan gjøre med en treningsstrikk og det kommer hele tiden ut nye øvelser.

Hvordan lære seg teknikk når man trener hjemme?

Dette er kanskje en av de største utfordringene når man driver med hjemmetrening. Det kan være enkle øvelser og det kan være mer kompliserte øvelser på apparater. Hvis man trener hjemme så kan det være vanskelig å ha riktig teknikk. Når man ikke ser hvordan andre trener og heller ikke har mulighet til å få innspill fra f.eks betjening på et treningssenter så kan man risikere å bruke feil teknikk.

Teknikk når man trener høres kanskje ut som om man overkompliserer ting, men det kan få alvorlige konsekvenser som f.eks slitasje, overbelastning og hvis man er riktig uheldig så kan man få skader hvor det trengs behandling. For å unngå dette så anbefaler vi alle som anskaffer seg treningsutstyr hjemme som de ikke er kjent med å få en innføring. Man kan finne en del informasjon på nett men det beste er om man får hjelp av noen i starten. Det kan være at man f.eks har en venn som er kjent med treningen og som kan fortelle deg. Det beste om du har mulighet er å få hjelp av en personlig trener i starten. Da minimerer du sjansen for at du utfører treningen feil.

Våre utvalgte produkter til hjemmetrening

Vi har mange produkter som passer hjemme, faktisk de aller fleste. Det er som oftest et spørsmål om behov, plass og ikke minst hva man syntes er gøy å trene. Likevel så har vi laget et lite utvalg over spesielle produkter vi mener passer til hjemmetrening:

Treningsstrikk

Vi var inne på det tidligere men dette er svært effektiv trening som er veldig allsidig. Den tar ikke mye plass og passer derfor perfekt til alle hjem. I tillegg så er de veldig rimelige og det er enkelt å lære seg øvelser med treningsstrikk.

Benkpress

Hvis du ønsker å trene styrke hjemme så er det ikke noe bedre trening enn benkpress. Vi har et stort utvalg av benker i alle prisklasser. Noen har kanskje ikke plass til en benk men om man har et treningsrom så bør en benk absolutt være en prioritering.

Ergometersykkel

Hvis man ønsker å trene kondisjon eller kun gjøre litt mosjon hjemme så er en sykkel helt perfekt. Vi har et stort utvalg av det og de koster heller ikke veldig mye i forhold til hvor mye god trening de kan gi.

Manualer

Hvis du f.eks ikke har plass til en benk for å trene benkpress så kan noen manualer virkelig gjøre susen. Hos oss kan du kjøpe mindre sett med manualer så de passer inn i klesskapet eller andre steder. Det gjør at dette fungerer like godt i mindre hus og leiligheter. Det er god trening og kan passe til de aller fleste uansett hva du liker å trene.

Treningmatter

Med en treningsmatte eller yogamatte så kan du gjøre treningen din i trygge omgivelser. Da blir det enklere å gjøre øvelser som pushup, situps og andre øvelser som foregår på gulvet.Du øker komforten og ikke minst så blir det enklere å gjøre veldig mange øvelser. Vi har flere forskjellige typer treningsmatter som er enkle å rydde bort og noen kan man ta med seg ut.

Hvorfor handle hos Gorillasports?

Gorillasports er en liten aktør i Norge men stor aktør på treningsutstyr i Europa. Dette gjør at vi får veldig gode priser og ikke minst at vi kan levere produkter av kvalitet til en lav pris. Vi er opptatt av at vårt treningsutstyr skal fungere for deg. Gorillasports er i land som Tyskland og andre land kjent for sin gode kvalitet på sine produkter.

Veldig mange lurer på hvordan vi kan tilby så lave priser, det er fordi vi kan kjøpe inn til svært gode priser på grunn av vår størrelse utenfor Norge. I tillegg så har vi effektivisert våre prosesser som f.eks kundeservice. Vi kan kun kundeservice på epost, det betyr at du kan sende oss en epost når du vil og vi svarer så fort vi kan.

Skulle du ha noen spørsmål om hjemmetrening eller råd om hvordan du kan innrede ditt treningsrom for en optimat hjemmetrening så ta gjerne kontakt. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål etter vår beste evne.

 

 

 

Vare lagt til handlekurven din
0 items - kr 0