fbpx

Bokseutstyr

Viser 1–100 av 353 resultater

Boksing er den ultimate folkesporten, det er faktisk nesten ingen annen sport som har flere tilhengere enn nettopp boksing. Dette har gjort sitt til at boksing som trening er veldig populært. Grunnen til det er selvfølgelig ikke bare at det er en populær sport, men det er utrolig god trening. Når man bokser så trener man hele «systemet».

Veldig mange tror at boksing kun er slag på en sekk eller kun slag. Boksing er mye mer enn dette, når man trener boksing så skal man trene hele kroppen. Grunnen til det er at man bruker hele kroppen når man bokser. Bein, armer, lår og overkropp. Alt er veldig viktig når man skal trene boksing.

For å kunne trene boksing så trenger man utstyr. Men hva finnes egentlig av utstyr og hva trenger man? Nedenfor har vi laget en liten guide til deg som er på jakt etter bokseutstyr. Nedenfor skal vi gå igjennom:

  • Hvem passer boksing for?
  • Hvilket utstyr trenger du for å trene boksing?
  • Opplæring i bruk av utstyr
  • Rabatter og tilbud
  • Hvorfor kjøpe bokseutstyr fra oss?

Skulle du ha noen flere spørsmål om bokseutstyr så ta gjerne kontakt med oss. Vi er svært behjelpelige med alle spørsmål du måtte ha.

Historien til boksing:

Boksing er  den idretten man kan dokumentere lengst tilbake. Man finner skrifter på boksing i hulemalerier som kan dateres til å være fra minst 8000 år f.kr. I tillegg så finner man dokumentasjon på boksing fra det gamle Egypt og Hellas. Romerne brukte boksing som en gren blant deres gladiatorer men når Roma falt, så ble sporten borte helt til 1600-tallet. Da gjenoppsto boksingen i noe mer sivilisert form i England. I 1720 så beordret Kong Georg at det skulle settes opp en boksering i Hyde Park. Da var boksing mer som underholdning for de skuelystende enn det var en sport eller trening. Boksing har klart å beholde denne underholdningen og det er derfor det en av de mest populære sportene å følge med på. Det som er interessant med boksing er at det er populært i hele verden og det kan ha noe med historien å gjøre.

Hvem passer boksing for?

Boksing passer for alle som ønsker å trene effektivt. Det er flere måter du kan trene boksing på. Du kan enten trene kun med slag på boksesekk, du kan trene kun styrkeøvelsene som hører til boksing eller du kan trene boksing mot andre.

Dette utstyret trenger du for å trene boksing:

Boksing er en idrett hvor man egentlig ikke trenger så mye utstyr men hvis du skal trene boksing hjemme så er det noen ting du bare må ha. Dette er utstyr som kommer til å heve ditt nivå som bokser og ikke minst holder deg trygg for skader dersom du bruker utstyret riktig.

Boksehansker

Boksehansker er naturligvis en svært sentral del av det å skulle trene boksing. Det er viktg å velge boksehansker som er av god kvalitet. I tillegg så må du selv sørge for at du velger boksehansker som passer dine hender. Hvis du kjøper feil størrelse på dine boksehansker så kan du få skader og det kan være vanskelig å bruke riktig teknikk.

Sparringshansker

Hvis du ønsker å få skikkelig god boksetrening så er det å trene mot en sparringspartner svært effektivt. Du får trent både bein og slag. Det er utrolig morsomt å ha hjemme. Kan passe spesielt bra til par som ønsker å trene sammen.

Boksesekker

En boksesekk er et «must» når du skal kjøpe inn bokseutstyr. Vi har noen veldig gode sekker av høy kvalitet men til lav pris. Det finnes veldig mange useriøse aktører som selger bokseutstyr, inkludert boksesekker. Hvis du kjøper en sekk av dårlig kvalitet så risikerer man at den revner og at festet løsnger.

Boksestativ

Hvis du ønsker å ta boksesekken litt lenger så er et boksestativ et perfekt utgangspunkt. Det gir deg mer stabilitet og du kan gi mer kraft i slagene dine.

Opplæring i bruk av utstyr

Dette er noe av det viktigste både for deg å tenke på når det kommer til boksing og bokseutstyr. Veldig mange som kjøper bokseutstyr bruker det feil. Da risikerer man skader og ikke minst at man ikke får maksimalt utbytte av treningen. Det finnes heldigvis veldig mange nettsider og filmer på YouTube som forteller deg hvordan du kan bruke ditt bokseutstyr korrekt.

Hvis du er usikker eller ikke er vandt til å trene så kan det være lurt å investere i noen timer hos en personlig trener. De kan hjelpe deg å få maksimalt utbytte av ditt bokseutstyr og ikke minst tiden du investerer i treningen din. Hvis man ikke bruker riktig teknikk så kan man få skader og slitasje som kan påvirke din mulighet til å trene.

Har dere noen rabatter eller tilbud?

Vi kjører rabatter og tilbud på bokseutstyr ofte. Du vil finne alle våre tilbud på denne siden. Vi ber deg alltid tenke på at våre priser er lave og at å handle på Gorillasports er som å handle på et salg.

Hvorfor handle hos Gorillasports?

Gorillasports er en spesialisert på treningsutstyr av god kvalitet til svært lave priser. Veldig mange kjenner ikke til Gorillasports men vår historie strekker seg helt tilbake til 2006. Da startet vi opp i Tyskland og har siden blitt kjent over hele Europa for våre gode produkter til svært lave priser.

I tillegg til høy kvalitet og gode priser så har vi laget en svært effektiv kundeservice. Du kan kontakte oss når du vil og vi svarer deg så fort som mulig. Om du lurer på noe eller har noen spørsmål om våre produkter så må du gjerne ta kontakt med oss.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0