fbpx

Boksesekk

Viser alle 7 resultater

 • Boksesekk speed

  kr 709
  Kjøp
 • Speedball

  Speedball

  kr 529
  Kjøp
 • Speedball rack

  Speedball rack

  kr 2,379
  Les mer
 • Boksestasjon med boksesekk og punchingball

  Boksestasjon med boksesekk og punchingball

  kr 6,859
  Les mer
 • Boksesekk Gorilla Sports

  Boksesekk Gorilla Sports 27 / 37 kg

  kr 2,609kr 3,329
   • 27 kg
   • 37 kg
  Velg alternativ
 • Boksesekk sort / hvit

  Boksesekk Sort / Hvit – 18 kg

  kr 2,299
  Kjøp
 • Boksesekk og hanser - rosa

  Boksesekk med hansker – Rosa

  kr 2,929
  Kjøp

Boksing er en av de mest populære sportene i verden. Det er ikke uten grunn at noen av verdens best betalte idrettsutøvere er nettopp boksere. Selv om kanskje ikke du blir en av de så kan du høste inn store gevinster fra boksing i form av trening. For å kunne trene boksing så trenger man noe utstyr, en boksesekk er en del av dette.

Når du skriver inn «boksesekk» i Google så får du veldig mange forskjellige alternativer og det kan være veldig vanskelig å velge riktig boksesekk. Derfor har vi laget en liten guide til deg som skal kjøpe boksesekk:

 • Hva er en boksesekk?
 • Hvordan bruker man boksesekk i trening?
 • Hva skiller en billig boksesekk fra en mer kostbar variant?
 • Vårt utvalg av boksesekker
 • Hvor kjøpe boksesekk fra Gorillasports?

Hvis du skulle ha noen ytterligere spørsmål så anbefaler vi at du tar kontakt med oss så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Hva er en boksesekk?

En boksesekk er en sekk som man henger i taket eller som står på stativ. På denne kan man øve på både slag og spark. De kommer i forskjellige størrelser og varianter. Den varianten som er mest vanlig og kjent er den typen som henger i en kjetting fra taket.

Boksesekker blir brukt av både profesjonelle utøvere og som trening for amatører. Det er mange som faktisk kun trener boksing ved å bokse på sekk.

Hvordan bruker man en boksesekk?

En boksesekk brukes normalt som en del av et treningsprogram. Veldig mange tror at boksing kun dreier seg om slag men det handler like mye om fotarbeid. Det er derfor ganske vanlig at boksing på sekk kun er en del av f.eks en økt. Kanskje man trener litt styrke først før man f.eks har en økt med sekk etterpå.

En vanlig feil mange gjør når de begynner å trene er at de faktisk trener for mye på boksesekk og slår for hardt. Da kan man få skader i form av slitasje som kan gjøre det vanskelig å trene og som krever behandling. Derfor er det anbefalt at man leser seg nøye opp på boksing og trening før man begynner å trene på en boksesekk aktivt. Hvis du er usikker på teknikk så kan du oppsøke ditt lokale treningssenter å få hjelp av en personlig trener. De kan lære deg det du trenger for å kunne trene boksing trygt hjemme.

Hva skiller en billig boksesekk fra en dyr en?

Det finnes utrolig mange forskjellige tilbydere av boksesekker og de finnes virkelig i alle prisklasser. Billige boksesekker fra useriøse leverandører bør man unngå. Grunnen er at de ofte ikke er laget for å kunne ta i mot slag uten å bli ødelagt. Veldig mange som kjøper billige boksesekker fra utenlandske nettbutikker opplever at den går fort i stykker. Det kan bli rift i stoffet eller festet som den henger i kan revne. Hos Gorillasports så finner du billige boksesekker som holder god kvalitet og vi har dem i forskjellige prisklasser.

Vi har selvfølgelig boksesekker i alle forskjellige prisklasser og den største grunnen til at prisen varierer er vekten på disse. I tillegg så kan prisen styres av hvilke materialer som er brukt og hvor mange funksjoner den har.

Vårt utvalg av boksesekker

Vårt utvalg av boksesekker er ikke veldig stort men likevel så har vi alt du trenger for å trene boksing. Vi har mindre varianter som såkalte «speedballs» som er små baller som du kan montere enten i taket eller på en egen rack. Dette er perfekt for deg som ønsker å ha muligheten til å trene på bokseslag uten å ha en stor boksesekk montert opp.

Vi har selvfølgelig helt vanlige boksesekker med standard vekt på 18 kg. Dette er vår mest populære boksesekk og den mest vanlige varianten. Her varier prisen fra 1000,- og helt opp til 1500 kr.

Hvis du virkelig ønsker å trene boksing så kan du investere i et boksestativ. Dette er for deg som ønsker det beste på markedet og som ønsker å trene boksing skikkelig. Her har du alle muligheter for en skikkelig god pris.

Hva slags tilbehør trenger jeg til boksesekken?

For å kunne trene med en boksesekk så er det helt essensielt å kjøpe seg et par boksehansker. Her har vi noen veldig gode hansker som passer perfekt til boksesekkene våres. I tillegg så selger vi speedballs som kan være et veldig godt tilskudd til treningen din.

Hvorfor kjøpe boksesekk fra Gorillasports?

Det er flere grunner til at du burde kjøpe boksesekk fra oss. Gorillasports er kanskje nye i Norge men vår historie går helt tilbake til 2006. Da åpnet vi opp i Tyskland og har siden blitt kjente for våre produkter av høy kvalitet til svært lave priser. Det er nettopp derfor du burde kjøpe treningsprodukter fra oss. Vi har en veldig effektiv kundeservice som gjerne hjelper deg med spørsmålene du måtte ha på epost.

Skulle du ha noen spørsmål om boksesekker eller andre produkter så ta gjerne kontakt med oss på epost.

 

 

Vare lagt til handlekurven din
0 items - kr 0