fbpx

Billige vektskiver

Viser 1–100 av 353 resultater

Vektskiver er et viktig verktøy når man skal trene styrke. De kan brukes på apparater og de kan brukes i egne øvelser. De siste årene har nordmenn kastet seg over treningstrenden og det er blitt et kjempe stort antall av tilbydere som alle tilbyr produkter som vektskiver, manualer og andre produkter. Det kan derfor være vanskelig å finne vektskiver som er billige og holder god kvalitet. Derfor har vi laget en egen guide til deg som ønsker å kjøpe billige vektskiver av god kvalitet:

  • Hvorfor trenger vi vektskiver i trening?
  • Øvelser du kan bruke i vektskiver?
  • Hvordan velge riktige vektskiver?
  • Tilbehør til vektskiver
  • Hvorfor handle hos Gorillasports?

Dersom du fortsatt har noen spørsmål om vektskiver så er du mer enn velkommen til å kontakte oss for å få hjelp til å velge riktig.

Hvorfor trenger vi vektskiver?

Veldig mange tenker ikke på hvor viktig det er å ha vektskiver når man trener. Man kan bruke vektskiver i mange forskjellige øvelser og de har en vesentlig rolle. Uten vektskiver så er det omtrent umulig å trene styrke. Som et eksempel så er f.eks øvelser som benkpress helt verdiløst uten skikkelig vektskiver.

I tillegg så kan man bruke vektskiver alene som en fin måte å presse seg selv i forskjellige øvelser. Det er faktisk en del som ikke har plass til et eget treningsrom og for de så kan faktisk en vektskive eller 2 være nok til at de får noen effektive økter hjemme.

 

Øvelser med vektskiver

Selv om vektskiver er veldig billige så setter det ingen stopper for hvilke øvelser du kan gjøre med vektskiver. Nedenfor har vi listet opp noen øvelser du kan gjøre med vektskiver:

  • Benkpress
  • Situps
  • Knebøy
  • Beinpress

Det er selvfølgelig mange andre muligheter og det er egentlig kun fantasien som setter grenser. Det er veldig viktig at man trener taktisk og med riktig teknikk. Dersom du er usikker på hvilke øvelser du kan gjøre med vektskiver så kan det være verdt å investere i en økt med en personlig trener på ditt lokale treningssenter.

Hvordan velge riktige vektskiver?

Når man skal finne billige vektskiver så er det ikke bare pris man må se på. Det første man må huske på er å kjøpe av en plass som er seriøse. For det er faktisk mange som kjøper mer eller mindre ubrukelige vektskiver. Dersom vektskiven er av dårlig kvalitet så kan feste til vektskiven gå i stykker eller den kan begynne å sprekke. Man bør derfor alltid være veldig påpasselig med hvor man handler fra. Hos Gorillasports så kan du være trygg på kvaliteten selv om vi har lave priser.

Den andre viktige tingen å huske på er at man kjøper vektskiver som passer med det ustyret man allerede har. Det betyr at man f.eks ikke kjøper vektskiver som ikke passer med vektstangen man har eller med det andre utstyret man måtte ha. Dette er en feil som veldig mange gjør og da ender mange opp med å kjøpe nytt utstyr. Dette er en god grunn til å kjøpe vektskiver og annet treningsutstyr sammen, slik at du vet at de passer med eksisterende utstyr.

Det kan være fristende å bestille vektskiver fra utlandet og spesielt fra Kina. Det man skal huske på her er at selv om disse vektskivene kanskje er billige så trenger ikke regnestykket bli så billig. Det er nemlig slik at man da mister alle rettigheter som vi i Norge er så heldige å ha. Derfor bør du heller kjøpe billige vektskiver fra Norge. Gorillasports har heldigvis veldig billige vektskiver med alle rettigheter du har som norsk forbruker.

Hva slags tilbehør trenger jeg til vektskiver?

Det kommer helt ann på hva slags trening du ønsker å gjøre. Dersom du ønsker å trene så billig som mulig så kan du klare deg kun med noen vektskiver men for de aller fleste så vil de bruke dem til mer. Her er utvalget stort og mangt. Hvis du ønsker å trene benkpress eller beinpress så kan det være at du burde kjøpe deg en benk. Vi har et stort utvalg av treningsbenker på denne siden. De aller fleste vil også ha veldig utbytte av en vektstang, da kan man gjøre markløft og bruke den når man skal trene benkpress.

Hvorfor handle hos Gorillasports?

Gorillasports er for mange en ganske ukjent aktør men vi vokser for hver eneste dag som går. Grunnen til det er at vi leverer produkter av god kvalitet til svært lave priser. Det er nettopp derfor du burde handle ditt treningsutstyr fra Gorillasports. Vi har effektivisert alt for å kunne å gi deg svært gode priser på våre produkter.

Gorillasports er forøvrig ikke noe nybegynner. Helt siden 2006 har Gorillasports levert treningsutstyr til treningsglade i hele Europa. Vi startet opp i Tyskland og har siden ekspandert utover landegrensene. Fordelen for deg som kunde er at vi kan kjøpe inn våre produkter i kvantum sammen med våre venner i Tyskland og deretter selge det til en svært konkurransedyktig pris.

I tillegg til god kvalitet og lave priser på blant annet vektskiver så har vi en svært effektiv kundeservice. Du trenger ganske enkelt kun å sende inn epost når du vil og vi svarer deg så fort vi har mulighet. Dette er effektivt og hjelper oss med å holde kostnadene nede.

 

 

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0