fbpx
treningsutstyr

Benkpress salg

Viser alle 12 resultater

 • På salg! Treningsbenk Med Justerbar Barbell Rack Sort Hvit

  Treningsbenk Med Justerbar Barbell Rack Sort / Hvit

  kr 4,059 kr 2,841.30
  Velg alternativ
 • På salg! Heavy Duty Flat Benk

  Heavy Duty Flat Benk

  kr 3,139 kr 2,197.30
  Kjøp
 • På salg! Situps-benk

  Situps-benk

  kr 1,979 kr 1,385.30
  Kjøp
 • På salg! Inversion Table

  Inversion Table

  kr 6,459 kr 4,521.30
  Kjøp
 • På salg! Sit-Ups Benk - Økonomi
  Økonomi

  Sit-Ups Benk – Økonomi

  kr 2,319 kr 1,623.30
  Kjøp
 • På salg! Ekstra Bred Treningsbenk

  Ekstra Bred Treningsbenk

  kr 6,189 kr 4,332.30
  Kjøp
 • På salg! Sammenleggbar Situps-benk

  Sammenleggbar Situps-benk

  kr 2,679 kr 1,875.30
  Kjøp
 • På salg! Universal Hjemmegymstasjon

  Universal Hjemmegymstasjon

  kr 6,439.30kr 7,419.30
  Velg alternativ
 • På salg! Sit-Ups Benk

  Sit-Ups Benk

  kr 2,829 kr 1,980.30
  Kjøp
 • På salg! Flatbenk med hjul

  Flatbenk med hjul

  kr 4,309 kr 3,016.30
  Kjøp
 • På salg! Fast skråbenk med hylle for støtte

  Fast skråbenk med hylle for støtte

  kr 7,149 kr 5,004.30
  Kjøp
 • På salg! Skulderpress stasjon

  Skulderpress stasjon

  kr 3,279 kr 2,295.30
  Kjøp

Hos Gorillasports så har vi alltid salg på benkpress benker. Eller vi har ihvertfall alltid lave priser og god kvalitet. Benkpress er kanskje den mest populære styrkeøvelsen og den blir av mange betraktet som en indikator på hvor sterk du er. Det er derfor ikke rart at benker som er laget for å gjøre benkpress og beinpress er noe av det vi selger aller mest av her.

Nordmenn elsker å trene, derfor har det kommet en hel del aktører som tilbyr nettopp treningsutstyr. Det kan være vanskelig å velge riktig benk for benkpress når man skal finne en benk som:

 • Har riktig pris
 • God kvalitet
 • Enkel å montere

Derfor har vi nedenfor laget en guide til deg som ønsker å kjøpe benkpress og annet tilbehør på salg uten at det skortet på kvaliteten. Husk at hos Gorillasports så har vi alltid lave priser og selvfølgelig enestående kvalitet.

Hvordan velge en benk med god kvalitet?

Når man skal kjøpe ting på salg så kan man fort bli blendet av prisen å ikke tenke på prisen. Dette gjelder selvfølgelig for benkpress benker. Så hvordan kan man sjekke kvaliteten på produktene før man kjøper dem:

Sjekk leverandør/selger

Det er veldig mange som selger produkter de aldri har testet selv eller som de egentlig kjenner til selv. Derfor bør man alltid kjøpe av en aktør som har eksistert en stund og hvor det finnes anmeldelser fra tidligere kunder. Hos Gorillasports så kan du sjekke tilbakmeldinger fra den norske virksomheten og den tyske virksomheten. Dersom du er usikker på hvordan kvaliteten på produktet er så bør du avstå fra å handle fra den aktøren.

Sjekk alltid materiale og hvordan den er montert

Man skulle tro at alle som laget treningsutstyr brukte det samme materialet men dette er langt i fra sannheten. De aller fleste bruker en form for metall men det kan være forskjellig blandinger, ofte så kan man kjenne på kvaliteten. Det er viktig å velge treningsutstyr som er montert på en slik måte at det er enkelt å montere opp og ned.

Sammenlign priser

Du bør alltid sammenligne priser før du kjøper noe. Da må du selvfølgelig alltid se på prisen i kontekst med kvaliteten og hvem som selger benkene. Hvis du handler fra utlandet så kommer det MVA og gjerne et fortollingsgebyr i tillegg til prisen man har betalt. Dette er alle viktig ting å tenke på når man sammenligner pris.

Garanti

I Norge så har vi heldigvis et veldig godt regelverk når det kommer til garantier og forbrukervern. Hvis du prøver å spare penger ved å bestille fra utlandet så kan det bli kostbart. Dersom du skulle oppleve at den blir ødelagt eller noe annet skjer så har du veldig lite rettigheter. Derfor anbefaler vi at du handler fra en norsk aktør som f.eks Gorillasports.

Har dere salg på benkpress benker?

Fra tid til annen så har vi salg på enkelte produkter, da vil disse produktene markeres i nettbutikken. Ennå mer interessant er det med rabattene vi har fra tid til annen. Hos oss skal det lønne seg å være lojal kunde, sjekk ut denne siden. Hvis du finner en rabattkode eller tilbud her så kan du mest sannsynlig handle like billig som treningsbenken var på salg.

Hvordan kan dere ha så lave priser?

Det er fordi vi er opptatt av å levere gode produkter til lave priser. Vi er en del av en større paraply innenfor Gorillasports-merkevaren. I tillegg så har vi en svært effektiv drift og en kundeservice som er laget for å kunne gi deg gode priser.

Hvorfor handle hos Gorillasports?

Det er utroig mange gode grunner til at du burde handle hos Gorillasports. Vi er nye i Norge men har røtter helt tilbake til 2006. Da åpnet vi opp i Tyskland og har siden spredd oss til flere land. Vi er kjente for vår gode kvalitet og ikke minst lave priser. Det er nettopp derfor du burde handle hos Gorillasports og ikke noen andre. Vi har lave priser og kvalitet!

Dersom du ønsker å ta kontakt med oss så kan du gjøre dette via vår kundeservice som er basert på epost. Her kan du enkelt sende inn epost når du vil og vi svarer deg så fort som mulig!

Vare lagt til handlekurven din
0 items - kr 0