fbpx

Benkpress med manualer

Viser 1–100 av 353 resultater

Benkpress er kanskje en av de mest kjente og kanskje vanligste øvelsene man gjør med vekter. For mange så er benkpress selve indikatoren på hvor sterk du er. Veldig mange har fått spørsmålet «hvor mye tar du i benkpress?». Det er dermed ikke uten grunn at benkpress er en favoritt øvelse hjemme på treningsrommet.

Det finnes et hav av muligheter og rigger for å få en treningsstasjon hvor du kan gjøre benkpress. Vi i Gorillasports har troen på at det enkle er ofte det beste. Derfor har vi laget en guide til deg som ønsker å gjøre benkpress med manualer. Vi har laget en guide til deg nedenfor:

  • Hvorfor trene benkpress?
  • Hva er benkpress?
  • Hvordan lære seg benkpress?
  • Annet utstyr du trenger for å gjøre benkpress
  • Hvorfor kjøpe benk og manualer fra Gorillasports?

Hvorfor trene benkpress?

Benkpress er en svært effektiv øvelse som trener hele kroppen din. Når du trener benkpress så trener du flere muskler på en gang. Dette er en øvelse som kan gjøre deg bedre forberedt til å klare dagligdagse utfordringer som bæring og generell styrke.

Benkpress blir brukt i mange forskjellige øvelser og idretter. Det brukes av fotballspillere, skiløpere og egentlig alle som driver med idrett. Nettopp fordi at at treningen er allsidig og effektivt. Man bruker som regel ikke benkpress som en egen øvelse isolert men som en del av et treningsprogram.

Hva er benkpress?

Benkpress er en styrkeøvelse for bryst, skuldre og armer. Det er en såkalt grunnleggende styrkeøvelse, det er derfor denne er så flittig brukt i flere forskjellige treningsprogrammer.

Hvordan lære seg benkpress med manualer?

Det finnes veldig mange gode steder du kan lære deg å trene benkpress med manualer. Det finnes flere nettsider som har spesialisert seg på å lage gode treningsguider. I tillegg så har man veldig mye innhold på YouTube. Det man skal være oppmerksom på er at man kan bruke feil teknikk, da kan det oppstå skader og slitasje som kan hemme treningen eller gjøre treningen vanskelig.

Hvis du aldri har gjort benkpress før så vil vi derfor anbefale at du får hjelp av noen som kan det. Hvis du har en venn som kanskje er kjent med styrkeøvelser og benkpress så kan de lære deg dette. Dersom du ikke kjenner noen som du kan lene deg på når det kommer til opplæring så anbefaler vi at du oppsøker ditt lokale treningssenter. Her kan du få hjelp av en PT (personlig trener) til å lære deg riktig teknikk av vanlig benkpress og benkpress med manualer.

Hvordan velge riktig manualer?

Når du skal kjøpe inn manualer så må du tenke på hvor mye du kan løfte i dag, hva du ønsker å løfte i fremtiden. Du kan gjerne kjøpe inn manualer i etapper men hvis du handler alt på en gang så er du sikret å få de beste rabattene vi har og i tillegg så kan du få et system som passer med hverandre. Hos oss kan du f.eks kjøpe en økonomipakke med manualer. Her har vi satt sammen en pakke med manualer som er laget for at du skal kunne få akkurat det du trenger til en svært billig pris.

Annet utstyr du trenger for å trene benkpress

Benkpress er en viktig og ganske enkel øvelse. Man trenger ikke mye utstyr for å kunne gjøre benkpress hjemme. Det man trenger i tillegg til manualer er en benk. Vi har et veldig stort utvalg av benker for benkpress i alle prisklasser som du finner her. Her gjelder det å finne en benk som passer ditt budsjett, størrelse på treningsrommet og ikke minst hvilke øvelser du vil ta.

Hvis du ønsker å ha muligheten til å trene vanlig benkpress så trenger du vektskiver og en vektstang. Vi har pakker med vektskiver som du kan kjøpe svært rimelig. I tillegg så har vi selvfølgelig noen veldig gode vektstenger som passer de aller fleste typer benker og vektskiver.

Vi oppfordrer alle som ønsker å innredde et eget treningsrom å ha et godt system. Med godt system så mener vi at du burde ha et system som enkelt lar deg oppbevare alt du trenger for å trene. Det vil si et hyllesystem for vektskiver og manualer. Det er overraskende mange som skader seg fordi de ikke holder et ryddig treningsrom. Dersom du har barn i tillegg så ønsker du at tunge ting skal stå godt plassert utenfor deres rekkevidde.

Hvorfor handle hos Gorillasports?

Gorillasports er en utfordrer butikk i Norge, selv om våre røtter strekker seg helt tilbake til 2006. Da åpnet vi nemlig opp i Tyskland og vi har siden vokst oss utover landegrensene. Gorillasports er kjent for sin gode kvalitet og sine svært gode priser. Det er nettopp derfor du burde handle hos oss, vi har god kvalitet til svært lave priser.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0