fbpx

Benkpress benk til salgs

Viser 1–100 av 353 resultater

Hvis du er på jakt etter en benk til benkpress så har du kommet til riktig sted. Gorillasports har et stort utvalg av benker som alle er til salgs. Benkpress er en svært populær treningsform fordi den er så utrolig effektiv. Du får trent så mange muskler mest mulig effektive måte.

Benkpress er derfor en svært fin øvelse å gjøre hjemme hvis man har et treningsrom med en benk. Veldig mange tror at det kun finnes en type benk til benkpress men på Google så finnes det hundre forskjellige benker for benkpress. Derfor har vi laget en liten guide til deg som leter etter benker til benkpreff.

Hva må jeg tenke på før jeg kjøper benk?

Det er noen viktige ting du må tenke på før du kjøper en treningsbenk. Det er flere faktorer som er med på å bestemme hvilken benk du burde velge. Hvilke faktorer som er viktige for deg må du bestemme selv:

Budsjett

Hvilket budsjett du har er avgjørende når du skal kjøpe deg benk. Vi har benker i alle prisklasser, prisene begynner på 700,- og går opp til flere tusen kroner. På samme måte som man ikke burde løfte mer enn man kan så skal man ikke bruke mer penger enn man har tilgjengelig. Hvis du likevel skulle ønske selv å strekke litt på budsjettet så kan du benytte deg en av de fleksible finansieringsordningene vi tilbyr. Hos oss kan du kjøpe produkter med Klarna, da kan du kontrollere nedbetalingen helt selv.

Plass

Det spiller ingen rolle hvor mye penger du har hvis du ikke har plass til benken. Benkene kommer i forskjellig størrelse og det gjelder å finne en benk som passer til størrelsen på ditt treningsrom eller hvor enn du skal ha den. Det er utrolig viktig at man ikek har veldig trange kår i et treningsrom. Hvis det blir trangt og vanskelig å bevege seg så øker sjansene betraktelig for at uhell og skader kan skje.

Hva annet ønsker du å trene?

Benkpress er jo kun en øvelse og det kan være ønskelig med flere funksjoner på benken. Vi har flere benker som har flere funksjoner. Det kan være billigere å kjøpe en benk som dekker flere behov enn å kjøpe flere forskjellige apparater. Ofte så koster disse multi-benkene litt mer enn normale benker men de er absolutt verdt det.

Hvem passer benkpress for?

Benkpress passer for de aller fleste som ønsker å trene sin kjernestyrke. Benkpress har veldig mange fordeler i det daglige livet. Det gir deg bedre koordinasjon, stabilitet og bedre kjernemuskulatur. Om du begynner å trene benkpress så forbreder du kroppen på alderdommen. Benkpress blir ansett som en øvelse innenfor “functional fitness”. Det betyr at man trener en muskelgruppe som man bruker i det daglige.

Hva må man huske på når man kjøper benk?

Siden du helt sikkert har skrevet inn “benkpress benk til salgs” når du kom inn på denne siden så lurer du sikkert på hva du burde tenke før du kjøper en benk. Nedenfor har vi laget en liten liste over ting du burde huske på når du skal kjøpe en benk for benkpress:

Bruksanvisning

Det finnes mange billige benker som ligger flatpakket uten bruksanvisning. Da kan man fort montere feil som gjør at benken ikke fungerer eller at den blir ødelagt under trening. Det er veldig skummelt hvis treningsutstyr ryker. Hos Gorillasports så får du heldigvis detaljerte bruksanvisninger som gjør at du er sikret riktig montert utstyr.

Materiale

Det er utrolig viktig å velge treningsutstyr som er av god kvalitet. Vårt treningsutstyr er heldigvis av god kvalitet til tross for de lave prisene vi har. Du må alltid sjekke materialet benken er laget av før du kjøper den. Du må sjekke metallet og se hvilken type pute det er på benken.

Rabatter og tilbud

Hvis du er på jakt etter en benk til salgs på tilbud så har du ikke kommet til riktig plass. Vi har lave priser i utgangspunktet men vi vet at det ikke er nok. Derfor har vi laget en side hvor vi samler alle tilbud vi har til enhver tid. Du kan sjekke ut alle våre tilbud på denne siden.

Hvorfor handle hos Gorillasports?

Gorillasports er ikke veldig kjent i Norge men vi har eksistert siden 2006. Vi startet opp i Tyskland og er nå tilgjengelig store deler av Europa. I Norge så har vi mange konkurrenter og vi vet at vi må være konkurransedyktig. Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved at vi tilbyr produkter av høy kvalitet til svært lave priser.

Skulle du ha noen spørsmål om Gorillasports eller ha noen spørsmål om våre produkter. Da kan du bruke vårt epost-basert kundeservice som gjør at du enkelt kan komme i kontakt med oss når du trenger. Vi har ikke telefon men vi svarer eposter så fort som mulig. Dette er med på å holde prisene våre lave.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0