fbpx

Frakt/levering

Normal leveringstid er opp til 1 uke om vi har varene på nærlager (om varene må bestilles fra fjernlageret i Tyskland er leveringstiden vanligvis 2-6 uker). Når ordren er sendt fra vårt norske lager vil du få sporingsnummer per e-post/SMS, og da kan du kan følge pakken din helt hjem i postkassa.

Priser på frakt er;

Hentes på postkontor: kr 99 – kr 699 (avhengig av vekt, 3kr ekstra per kilo over 35kg)
Hjemlevering: kan enkelt bestilles via BRING når du får melding om levering.
Hente selv (Havnevegen 70, 3739 Skien, man.-fre.: 08-16): kr 99.

Vi har et samarbeid med Colliflow AS fra Skien, de lagrer og distribuerer varene våre. Dette samarbeidet gjør at vi har en rask leveringstid. Colliflow er eksperter på pakking og forsendelser, dette gjør at våre kunder i de fleste tilfeller får uskadede varer, samt riktig antall. Risikoen for varen går over til kjøperen når varen er overlevert. Hvis kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.

NB! Om ikke varen(e) hentes på befrakters utleveringssted eller ikke er tilgjengelig for hjemlevering på angitt bestemmelsessted før varen(e) blir sendt i retur av befrakter til Gorilla Sports, så kan/blir kjøper belastet med selgers fraktutgifter (min. kr 500). (ref. salgsbetingelser).

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0