fbpx
tilbud
Tilbud!

Yoga og pilates rulle

Gorilla Sports

kr 215.40

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Lengde 33 cm
  • Diameter 14 cm
  • Farge: Svart/hvit
  • Vekt: 0,7 kg

Beskrivelse

En yoga og pilates rulle har mange bruksområder takket være den spesielle overflaten. Rullen er enkel å ha med seg rundt, takket være den beskjedne størrelsen. Den er 33 cm lang med en diameter på 14 cm. Dermed får den plass i selv mindre vesker og du kan bruke den i ledige øyeblikk eller når du føler at du har spenninger i musklene. Med en vekt på kun 0,7 kg er den lett å bære med seg. Denne yoga og pilates rulle er produsert i et vaskbart materiale, slik at du enkelt kan holde den ren.

Trening og bruk av Yoga og pilates rulle

En yoga og pilates rulle er gunstig å bruke når du skal begynne på treningen din. Under oppvarmingen er den flott å bruke til å aktivisere musklene du skal bruke. Du kan også benytte den når du har vært ute og jogget før du skal i gang med styrketrening. Rull den mot de muskelgruppene du skal bruke, slik at de blir godt varme og klare til å yte bedre. Skal du varme opp skulder og ryggmuskler er det enkelt å plassere den mot veggen og bevege deg opp og ned, slik at den ruller mot de store musklene på ryggen og skulderpartiet. Ved styrketrening kan du bruke den til å gi deg litt større utfordringer. Skal du gjøre push-ups, planken eller annet kan den brukes til å skape en ujevn overflate slik at det blir litt mer utfordrende å gjennomføre øvelsene.

Når du er ferdig med å trene kan en yoga og pilates rulle komme til nytte ved å massere musklene. Da blir de ikke så ømme dagen etter. Bruk litt tyngde og rull sakte kroppens muskelgrupper. Du kan også bruke den til pilatestrening. Med pilates trener du riktige posisjoner og bevegelsesmønster for kroppen og på den måten får du trent alle musklene. Mange trener hard styrketrening, men på den måten oppnår du ikke en balansert kropp og sjansen er større for at du får overbelastningsskader. Pilates er trening hvor du trener musklene i dybden og dette minimerer risikoen for skader.

Anbefalt: Denne yoga-matten

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 34 × 15 × 15 cm

Vi anbefaler…