fbpx

Wrist Roller

Gorilla Sports

kr 239

Tomt på lager

  • Wrist Roller
  • Kabellengde 105 cm
  • Kabellengde inkl. karabinkrok 111 cm
  • Lengde vektskiveholder 16,5 cm
  • Total lengde 128 cm
  • Diameter håndtak 3 cm
  • Lengde håndtak 38 cm
  • Grepflate 15 cm på hver side
  • Maksimal tålt vekt ved bruk 18 kg
Varenummer: 100600-00019-0001 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Det er mange som sliter litt med å finne øvelser, som styrker underarmene. Wrist Roller er løsningen, for deg som vi ha noe enkelt og greit innen treningsutstyr, for underarmer, grep og håndledd. Dette er kanskje ikke et treningsapparat for deg som er helt ukjent med styrketrening, men har du trent litt fra før; så ja – dette er for deg! Håndtaket har 15 cm gripeflate på hver side. Kabelen (inklusiv kabinkroken) har en lengde på 111 cm. Det gir det nok lengde til den treningen du er ute etter. Wrist Roller er produsert i solid materiale, og kan brukes om og om igjen, uten problemer. Vær oppmerksom på at tålt maksimal vektbelastning er 18 kg. Dette høres kanskje ikke mye ut, men det er absolutt nok med tanke på de muskelgruppene som skal trenes. Tenker du kjøpe vektskiven i samme slengen? Ta da også en titt på våre forskjellige vektskiver. Det er alltid smart å kjøpe treningsutstyr, for å kunne bruke til forskjellige øvelser.

Trening med Wrist Roller

Wrist Roller er kanskje det man kan kalle et litt mer spesialisert treningsutstyr. Her er det underarmer som gjelder. Er du litt kreativ kan du finne noen andre øvelser, som lar seg gjøre med Wrist Roller. Samtidig som du trener ha også teknikk i bakhodet.

Utgangsposisjonen er stående. Hold håndtaket med overhåndsgrep (håndbaken opp). Føttene dine skal plasseres i skulderbredde. Løft armene opp mot taket (de skal være strake), til armene er parallelle med gulvet/skulderhøyde. Husk at kabelen skal ikke være surret rundt håndtaket. Hold hele kroppen i ro, og med nøytral holdning. Dette er posisjonen du skal ha under utførelsen.

Når du er i startposisjonen begynner selve øvelsen. Roter det ene håndleddet oppover, slik at litt av kabelen surres rundt håndtaket. Deretter gjør du samme bevegelsen med det andre håndleddet. Dette gjentas helt frem til vektskiven er kommet helt opp. Nå skal vektskiven ned igjen, og det med å rotere håndleddet nedover. Gjenta til vektskiven er nede, og kabelen ikke lengre er surret rundt håndtaket.

Et godt treningsprogram inneholder selvsagt mer enn øvelsen med Wrist Roller. Wrist Roller vil gi deg den styrken du trenger til å klare enda mer vekt på andre øvelser. Svake underarmer og grep vil ikke begrense deg, for eksempel i markløft. Styrketrening skal ha som mål å trene hver muskelgruppe minst en gang pr uke. Hvor mange ganger du skal trene i løpet av uken vil da avgjøres av typen program du følger. Legg gjerne også inn annen type trening. Det kan, for eksempel, være kondisjonstrening på en 2-i-1 Cross Trainer og Treningssykkel, eller en løpetur.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.8 kg
Dimensjoner 9 × 7.5 × 40 cm