fbpx
tilbud
Tilbud!

Vektvest – Svart – 10 kg, 20, 30 kg

Gorilla Sports

kr 944

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Weighted Vest – Sort
 • God vektfordeling som gir god bevegelsesfrihet
 • Hver vekt veier 5 kg
 • 20 lommer for vekter, maksimal fleksibilitet
 • Materialer som puster
 • Neopren og nylon
 • Vaskbar
 • Farge: sort
 • One size
 • Weighted Vest – 10 kg
 • Weighted Vest – 20 kg
 • Weighted Vest – 30 kg

Beskrivelse

Er du på leting etter et enkelt, nyttig og effektivt hjelpemiddel til bruk i din trening? Da har du funnet nettopp det du er på jakt etter her. En treningsvest med vekt i tre ulike vektklasser som passer helt ypperlig for all type trening (se en annen vektvest her). Denne vesten har høy kvalitet og gir det komfort under trening. Når du skal gi ditt beste under dine treningsøkter trenger du det optimale redskap. Ditt treningsutstyr må være av det beste materiale og være produsert for den beste komfort og den beste og mest effektive trening. Vektvesten fra Gorilla Sports kommer i tre utgaver, med ulik vekt. Den tyngste har en vekt på 10 kg, deretter kommer vesten med vekt på 20 kg og den tyngste har en vekt på 30 kg. Du velger vekt etter dine behov og ønsker. Uansett vekt kan vesten brukes til alle former for sport og kondisjonstrening. God trening krever god variasjon i øvelsene. Med ett hjelpemiddel kan du oppnå gode resultater både innen styrketrening og kondisjon. Med denne vesten har du ett hjelpemiddel som gir deg utallige muligheter. Du får en morsommere og mer utfordrende trening.

Perfekt til all styrke- og bevegelighetstrening

Funksjonalitet, komfort og brukervennlighet er tre essensielle kvaliteter ved et godt treningsutstyr. Skal du bli sterkere og mer utholdende er kun det beste utstyret godt nok. Treningsvesten fra Gorilla Sports er utformet med fokus på å gi maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Designet er minimalistisk for å ikke sette noe i veien for deg mens ut trener. Vesten er produsert materiale av ypperste kvalitet og er meget slitesterkt. Dette er et treningsredskap som varer og du kan ha glede av dets gode kvalitet i lang tid. For ytterligere komfort er vesten produsert i et pustende stoff. Dette forhindrer at ubehagelig varme eller svette setter en stopper for komforten under treningen.

Uansett om det er styrke eller kondisjon som er din foretrukne treningsform, eller kanskje du er typen som setter pris på begge treningsvarianter, er en treningsvest tingen for deg. Det viktigste er at du har øvelser og hjelpemidler som fungerer optimalt og godt for kroppen din. Målet er at trimmen skal være effektiv og funksjonell.

Utstyret skal være din beste treningskamerat. Hard og effektiv trim skal også være morsom, spennende og gjøre at du tester grenser og når nye mål. Kroppens ytelse står i fokus, men for at det skal kunne være slik så er det utenom enhver tvil at det trengs gode apparater. At du kan velge mellom vester i tre forskjellige vekter gjør at du får det apparatet som passer din trening best. Å trene styrke er helt essensielt for kroppens velvære og helse. Har du en sterkere kropp er du mer utholdende både i alle former for trening og til hverdag og fritid.

Liker du å trene hjemme? Gorilla Sports produserer apparater som er ypperlige for bruk til hjemmetrim, deriblant denne vektvesten. Den er lett å oppbevare og lett å ta frem når du måtte ønske. Dette er alt en ypperlig investering for deg som søker en funksjonell, morsom og utfordrende trening. At den i tillegg er lett å ha med seg i treningsbaggen (sjekk denne kule baggen) eller ta frem fra skapet hjemme gjør at den er anvendelig og perfekt for all type trening der du måtte ønske.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

10 Kg, 20 Kg, 30 Kg

Vi anbefaler…