fbpx
treningsutstyr
På salg!

Vinyl Tri Grip EZ Curl Vektsett – 35 kg

Gorilla Sports

kr 1,919 kr 1,343.30

Tomt på lager

 • Vinyl Tri Grip EZ Curl Vektsett – 35 kg
 • 2 x 1,25 kg vektskiver
 • 2 x 2,5 kg vektskiver
 • 4 x 5 kg vektskiver
 • 1 x 120 cm EZ curlstang
 • 2 x Spin lock skivelås. Diameter på hull 31 mm
 • Vinylbelagte vektskiver, farge sort

Beskrivelse

Vinyl Tri Grip EZ Curl Vektsett tar liten plass, og vektskivene lager ikke hakk eller riper i gulvet (pga. vinylbelegget på vektskivene). Ved første øyekast kan det virke som lite utstyr for hele kroppen, men det er faktisk nok. Det handler om hvordan du bruker vektsettet, og hvilke øvelser du velger. I tillegg til, at du kan kombinere stang og vektskiver, kan vektskivene også benyttes uten stang. Det skyldes tri grip i vektskivene. Disse tre hullene gjør vektskivene godt brukbare uten stang, da hendene vil få et godt tak. Samtidig gjør tri grip at vektskivene er enkel å ta av og på stangen. Formen på selve stangen gir et godt ergonomisk grep, som minsker belastningen på håndleddene når du trener. Vektskivene som følger med har en vekt på 1,25 kg, 2,5 kg og 5 kg. Alle vektskivene låses trygt, og enkelt, fast med låsene i vektsettet. Det følger med 2 Spinn lock låser. Vinyl Tri Grip EZ Curl Vektsett er et godt valg for både nybegynnere og de mer erfarne (det finnes også et alternativ for de mer erfarne: Vinyl EZ Curl Vektsett – 70 kg).

Bruk av Vinyl Tri Grip EZ Curl Vektsettet

Mange har et svakt punkt ved trening, håndleddet. EZ curl-stangen gir deg et bedre ergonomisk grep, som vil bety mindre belastning på håndledd. Posisjonen til håndleddet er viktig ved trening, og skal være nøytralt. En EZ curl-stang gjør dette enklere enn ved bruk av en rett stang.

I utgangspunktet er EZ curl-stang tenkt for biceps- og triceps trening. Heldigvis kan stangen brukes til atskillig mer enn dette. Hele kroppen kan nyte godt av dette vektsettet. Enkelte øvelser vil være greiest ved å bruke vektskiver alene. Andre øvelser EZ curl-stang med vektskiver. Biceps curl kan for eksempel utføres med begge deler. Bruk stangen til ordinære curls, og vektskiver til hammer curls.

Det finnes forskjellige øvelser også for triceps. Velg for eksempel EZ curl-stang for liggende tricepspress, og vektskive for stående tricepspress. Vektskivene egner seg også godt til øvelser som fronthev, skulderhev og et-hånds-roing.

Når du skal trene ben og rygg, kan Vinyl Tri Grip EZ Curl Vektsett også brukes til ekstra belastning. Stå på gulvet og hold stangen (med eller uten vektskiver), ved hjelp av foldet armer (stangen hviler i albuegropen), mot brystkassen. Ha beina litt bredere enn hoftebredde. Bøy i knærne og gå ned mot gulvet, som om du skal sette deg på en stol. Gå ned til baken er i minimum knehøyde. Deretter opp til utgangsposisjonen. Det kan være smart å stå sidelangs foran et speil, slik at du ser ryggen hele tiden. Riktig teknikk er en viktig del av treningen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 25 kg
Dimensjoner 53.6 × 27.5 × 24.3 cm

Vi anbefaler…

 • På salg! Heavy Duty Flat Benk

  Heavy Duty Flat Benk

  kr 3,139 kr 2,197.30
  Kjøp
 • På salg! Gorillasports Tank Top Hvit – Menn

  Gorillasports Tank Top Hvit – Menn

  kr 174.30kr 370.30
  Velg alternativ
 • På salg! Gorilla Sports håndkle

  Håndkle Trening Gorilla Sports

  kr 129 kr 90.30
  Kjøp
 • På salg! Biceps Isolator

  Biceps Isolator

  kr 869 kr 608.30
  Kjøp