fbpx

Vinyl Tri Grip Dumbbell Vektsett – 30 kg

Gorilla Sports

kr 1,359

Tomt på lager

  • Vinyl Tri Grip Dumbbell Vektsett – 30 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 8 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 43 cm dumbbell stenger
  • 4 x spin lock star lås. Hull 31 mm
  • Vinylbelagte vektskiver, sort farge

Beskrivelse

Anskaffer du deg et Vinyl Tri Grip Dumbbell Vektsett får du mer enn et par dumbbells. Tri grip vil si at det er tre hull i hver vektskive. Hullene gjør at vektskivene er enkle og ta av og på, uansett vekt. I tillegg er de ekstra treningsutstyr. Treningen kan faktisk også gjøres med kun vektskivene, og tri grip sørger for at hånden har et godt grep. I vektsettet kommer det to dumbbellstenger. Vektskivene har en vekt på 1,25 kg (4 stk.) og 2,5 kg (8 stk.). Hver dumbbellstang har et område for vektskivene på 14,5 cm, på hver side. Det betyr at du kan legge på ganske mange skiver om gangen. Hver stang veier i tillegg 2,5 kg. Hver vektskive er belagt med vinyl. Det gjør at man slipper riper eller hakk i gulvet. Vektsettet kommer med 4 Spinn lock låser. Låsene er enkle å bruke, og vektskivene sitter trygt fast.

Trening med Vinyl Tri Grip Dumbbell Vektsett

Er du nybegynner kan det være veldig greit med et Vinyl Tri Grip Sett. Enkelte øvelser kan være tunge med stang og vekt sammen. Bruk i stedet en 1,25 kg vektskive til du er blitt sterkere. Spesielt enkelte små muskler vil det lønne seg å begynne lett med. De erfarne har muligheten til å velge noe mer. Skulle du etter hvert ønske mer vekt er det mulig å kjøpe ekstra vektskiver (ta en titt på ekstra utstyr i vår butikk).

Dumbbells (manualer) kan brukes til trening for hele kroppen. Det handler bare om å velge de riktige øvelsene, og skaffe seg litt kunnskaper. Er du usikker kan du finne mye hjelp på nett, eventuelt fra noen med mer erfaring. Har du en kjøkkenstol og et vinyl dumbbell sett kan du trene ben og bak, med bulgarsk et bens utfall. Hold en dumbbell eller vektskiver mot brystkassen, og knebøy (frontknebøy) får ekstra belastning. Vanlige utfall kan gjøres tyngre ved å holde en dumbbell i hver hånd.

Variasjonen på øvelser for overkroppen er stor. Her kan du trene rygg, skuldre og armer uten problemer. Rygg kan for eksempel trenes med fremoverbøyd dumbbell roing, biceps med ordinære curl og hammer curl og triceps med triceps press.

Her kan du finne flere øvelser for biceps og triceps.

Et annet alternativ for deler av ryggen er et-hånds-roing. Stå med en hånd og et kne og legg, på sofaen. Den andre foten i gulvet, og i hånden en dumbbell. Dra armen opp mot taket og senk ned mot gulvet, hold armen nært kroppen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 31 kg
Dimensjoner 45 × 24.5 × 24 cm

Vi anbefaler…