fbpx
tilbud

Vinyl Komplett Vektsett – 100 kg

Gorilla Sports

kr 4,459

Tomt på lager

  • Vinyl Komplett Vektsett – 100 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 4 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 5 kg vektskiver
  • 2 x 10 kg vektskiver
  • 2 x 15 kg vektskiver
  • 1 vektstang 170 cm
  • 1 EZ curlstang 120 cm
  • 2 x dumbbellstenger 35 cm
  • 8 Spinn Lock låser
Varenummer: 100083-00006-0048 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Trening hjemme er gunstig for mange (du kan sjekke om du finner noen gode tips i bloggen vår). Har du et Vinyl Komplett Vektsett kan du trene når du vil. På grunn av vektsettets innhold vil du kunne trene hele kroppen, med varierte øvelser. I vektsettet får du 3 typer stenger: EZ curl-stang, en rett stang (barbell) og manualstenger (dumbbell). Vekten på skivene spenner fra 1,25 kg og til 15 kg. Vektskivene kan benyttes på alle stengene etter behov. Stengene har en viss egenvekt, så vær oppmerksom på det når du trener. Alle vektskivene låses enkelt fast med låsene som følger med i settet. 8 Spinn lock-låser følger med, som er tilpasset en trygg låsing av vektskiver. Dette er ikke bare et vektsett som gir deg trening. Vektskivene er belagt med vinyl, og det skåner gulvet ditt. En slipper riper og hakk. Variasjonen i stenger og vektskiver gjør Vinyl Komplett Vektsett et godt valg, for både de erfarne og nybegynnerne.

Trening med Vinyl Komplett Vektsett

Et godt program innenfor styrketrening skal inneholde variasjon. Forskjellige muskelgrupper skal få en god trening. Det klarer man med Vinyl Komplett Vektsett. Det er rom for progresjon, samtidig som man har utstyr til å utvide programmet over tid. Er du nybegynner er det smart å trene med de lette vektskivene til å begynne med. Etter hvert kan du øke vektbelastningen.

Les mer om styrketrening for nybegynnere her.

Forskjellige stenger kan brukes til forskjellige øvelser, og trening av forskjellige muskelgrupper. Samtidig har man muligheten for å variere øvelser for samme muskelgruppe. Et eksempel på dette kan være skulderpress med EZ curl stang og dumbbells. Øvelsen er den samme, men med dumbbells vil de minste musklene rundt skulderleddet få mer utfordring. Det skjer siden man må stabilisere armen på en annen måte. Samtidig er det en god øvelse i koordinasjon.

Den lengste stangen (rett stang) er et utmerket valg, for øvelser som for eksempel brystpress, knebøy, markløft eller god morgen. EZ curl-stangen er utmerket blant annet for biceps og triceps. På grunn av stangens utforming vil håndleddet få en minsket belastning. Det betyr at man kan ha litt mer vekt på, enn ved bruk av en rett stang.

Det er viktig, uansett øvelser du velger, at hele kroppen får trening i løpet av uken. Har du et fullkroppsprogram kan du gjerne dele det opp om du har dårlig tid en uke. Få gjerne hjelp, fra nettet eller andre mer erfarne styrkeløftere, til å lage et program.

Les: Styrketrening, fullkroppsprogram.

Tilleggsinformasjon

Vekt 100 kg
Dimensjoner 42.5 × 25 × 79.8 cm

Vi anbefaler…