fbpx
tilbud
Tilbud!

Neoprene Hand Weight – Sett med håndvekter for damer

Gorilla Sports

kr 189kr 879

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Vinyl Hand Weight – Håndvekter for damer
  • Avrundet grep for komfort
  • Profesjonelt treningsutstyr
  • Kjerne i støpejern
  • Belagt med slitesterk vinyl
  • Vinylbelegget beskytter mot rust og skader

Beskrivelse

Gorilla Sports har perfekte håndvekter for damer. Dette utvalget er spesielt egnet for de som driver lett styrketrening, fitness og aerobic hjemme. Parene med manualer kommer med forskjellig vekt. Vekten er 2 x 1 kg og opp til 2 x 10 kg. Dermed passer det perfekt til de som vil ha variasjon i treningen, og samtidig ha utstyr nok til å kunne øke i vekt ettersom man har fremgang og blir sterkere. Selve vekta i manualene kommer fortrinnsvis fra en kjerne i støpejern. Denne er designet og komponert for å gi best mulig funksjonalitet og slitestyrke, og holder den velkjente kvaliteten som øvrige produkter fra Gorilla Sports. Manualene er belagt med et behagelig neoprenebelegg som gjør grepet sikrere. Det avrundede neoprenebelegget gjør også at håndvektene kjennes mykere, og sørger for beskyttelse både for kropp og omgivelsene. Mister du manualen i gulvet, er det langt mindre sjanse for at gulvbelegget tar skade. I tillegg beskytter vinylen selve håndvekten mot rust.

Tren hvor som helst med håndvekter for damer

Dette utvalget med håndvekter for damer gir deg store muligheter for variasjon i treningen. Enten du er helproff eller skal komme i gang med trim, passer disse vektene utmerket for deg. For nybegynnere eller lette økter, kan man starte med de letteste parene med manualer, og deretter øke etter hvert som man får fremgang eller vil gi musklene litt mer å bryne seg på. Variasjon i trening er viktig uansett hvilket nivå man er på.

Håndvektene passer for eksempel til rene styrkeøvelser, som brystpress, fronthev, skulderhev eller biceps curl. Også her vil du dra nytte av å enkelt kunne skifte til tyngre eller lettere manualer, uten noe knussel. Du lærer deg fort vekta på de enkelte parene om du vil ha flere, ettersom de har forskjellige friske farger for hver tyngde.

Få mer ut av aerobicen hjemme ved å gi kroppen litt mer motstand. Med håndvekter blir øvelsene akkurat så tunge som du selv vil. Bruker du step fra Gorilla Sports, kommer du raskt i form med en morsom treningsform. Etter hvert kan du presse kroppen litt til ved å bruke egnede håndvekter. Mulighetene for variasjon i treningen er uendelig med dette settet. Du kan også trene muskulaturen i rumpa og beina med håndholdte vekter. Knebøy og utfall er typiske øvelser der du vil få ekstra utnytte ved å holde noe tungt i hendene samtidig.

Håndvekter for damer i varierende vekt kan suppleres med et egnet stativ som du også finner i utvalget på gorillasports. Dermed oppbevarer du manualene trygt, og finner lettere frem til de du vil bruke. Med friske farger og god design tar de seg også godt ut!

Se også disse håndvektene: Neoprene Grip Hand Weights

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

1 kg (2 x 0,5 kg), 2 kg (2 x 1 kg), 4 kg (2 x 2 kg), 6 kg (2 x 3 kg), 8 kg (2 x 4 kg), 10 kg (2 x 5 kg)

Vi anbefaler…