fbpx
treningsutstyr
På salg!

Vinyl EZ Curl Vektsett – 70 kg

Gorilla Sports

kr 4,069 kr 2,848.30

Tomt på lager

 • Vinyl EZ Curl Vektsett – 70 kg
 • 4 x 1,25 kg vektskiver
 • 4 x 2,5 kg vektskiver
 • 4 x 5 kg vektskiver
 • 2 x 10 kg vektskiver
 • 1 x 120 cm EZ curlstang
 • 2 x 35 cm dumbbell stenger
 • 6 x Spin lock skivelås. Diameter på hull 31 mm
 • Vinylbelagte vektskiver, sort farge

Beskrivelse

Vinyl EZ Curl Vektsett finnes i to varianter, et på 35 kg (finnes i vår butikk her) og dette på 70 kilo (totalvekt). Forskjellen ligger i antall vektskiver og stenger. Vinyl EZ curl sett 70 kg inneholder to typer stenger. EZ curl stang og to dumbbell-stenger (manualer). Alle stengene har en anvendelig lengde for flere forskjellige øvelser. Dermed får man en god trening uten å tenke på plass, eller annet man kan komme bortpå ved hjemmetrening. I tillegg er alle vektskivene vinylbelagt, som beskytter gulv for riper og hakk. I dette settet kommer hele 14 vekstskiver av forskjellig vekt. Vekten begynner på 1,25 kg og går opp til 10 kg. Variasjonen i vektskivene gjør treningen utfordrende, både for de erfarne og nybegynnerne. I pakken finner du også 6 Spinn lock-låser. Det vil si at du slipper å bruke låsene om enn annen på stengene. Alle stengene har en egenvekt, spesielt viktig for nybegynnere å merke seg.

Trening med Vinyl EZ Curl Vektsett

Siden det er to typer stenger, og et godt utvalg vektskiver, vil det være enkelt å få en god og variert trening. EZ curl-stang benyttes ofte til øvelser for biceps og triceps, men har faktisk et bredere bruksområde. Formen på stangen gir et bedret ergonomisk grep, som skåner håndleddene. Dumbbells brukes til utrolig mange øvelser. Begge typene stenger kan brukes til spesifikke øvelser, eller som ekstra belastning på en del øvelser.

Les mer om trening av biceps og triceps her.

Teknikk er et viktig stikkord ved trening. Det nytter dessverre ikke å lesse på en masse vekt, om teknikken er dårlig. Det fører heller til feil trening og skader. Derfor er det viktig at man har fokus på teknikk, spesielt ved nye øvelser. Få gjerne hjelp av noen. Du vil også finne mye bra på nett. Er du nybegynner vil det lønne seg å bruke et speil for å sjekke holdning og bevegelse når man trener.

Når du skal trene overkroppen kan både dumbbells og EZ-stangen benyttes. Bruk gjerne EZ-stangen til øvelser som biceps curl, reverse biceps curl, forskjellige varianter triceps extensions, stående (foroverbøyd) roing eller barbell upright row. Dumbbells kan du for eksempel bruke til hammer curl, skulderpress, skulderhev, et-hånds-roing eller fronthev.

Både EZ curl-stangen og dumbbells kan brukes for trening av underkropp. EZ-stangen for eksempel til markløft eller frontknebøy. Ha et par dumbbells i hendene når du tar utfall. En fin øvelse for bein/bak er også glute bridge og hip trust. Legg EZ-stangen over hoftepartiet for ekstra belastning.

Les også: Trening av underkropp er viktig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 70 kg
Dimensjoner 34.5 × 34.5 × 49 cm

Vi anbefaler…

 • På salg! Biceps Isolator

  Biceps Isolator

  kr 869 kr 608.30
  Kjøp
 • På salg! Yoga og pilates rulle

  Yoga og pilates rulle

  kr 619 kr 433.30
  Kjøp
 • På salg! Heavy Duty Flat Benk

  Heavy Duty Flat Benk

  kr 3,139 kr 2,197.30
  Kjøp
 • På salg! Tynn Yogamatte 4 / 10 mm

  Tynn Yogamatte 4 / 10 mm

  kr 251.30kr 405.30
  Velg alternativ