fbpx
tilbud

Vinyl EZ Curl Vektsett – 35 kg

Gorilla Sports

kr 1,539

Tomt på lager

  • Vinyl EZ Curl Vektsett – 35 kg
  • 2 x 1,25 kg vektskiver
  • 2 x 2,5 kg vektskiver
  • 4 x 5 kg vektskiver
  • 1 x 120 cm EZ curlstang
  • 2 x Spin lock skivelås. Diameter på hull 31 mm
  • Vinylbelagte vektskiver, sort farge

Beskrivelse

EZ Curl-stang benyttes ofte til trening av biceps og triceps (se 8 øvelser for muskuløse armer her). Heldigvis er det fullt mulig å trene mer enn armer med Vinyl EZ Curl Vektsett. Hele kroppen kan få seg en skikkelig trening. Det handler bare om å lære seg hvilke muligheter dette vektsettet gir. Vektskivene er belagt med vinyl, og det er gunstig for hjemmetrening spesielt. Vinylbelegget hindrer hakk og merker i gulvet. I EZ curl sett får du en EZ Curl-stang på 120 cm. Sammen med stangen kommer det 8 vektskiver. Vektskivene veier mellom 1,25 kg og 5 kg. Utvalget vektskiver gir deg muligheten til en fin progresjon i treningen din. Er du nybegynner har du muligheten til å begynne lett, for deretter øke på med vekter. De mer erfarne får også en god utfordring her. Legg på flere vektskiver, og det blir tungt nok. I vektsettet følger det med 2 Spinn lock låser. Disse er tilpasset stangen, og låser vektskivene trygt fast.

Trening med Vinyl EZ Curl Vektsett

Vinyl EZ Curl Vektsett har en ergonomisk fordel, foran en pakke med en rett stang. «Svingene» på stangen vil gi deg et bedre grep, som samtidig gir mindre belastning på håndledd. Det gir deg muligheten til å ha på litt mer kilo enn på en rett stang, uten en skadelig belastning på håndleddene. Er man nybegynner må man huske på å regne inn EZ Curl-stangens egenvekt. Det er 7,5 kg. Kanskje er stangen nok for enkelte øvelser.

Trening av muskelgrupper kan utføres på forskjellige måter. Da får man belastet musklene forskjellig, som er en stor fordel. Ser man på biceps curl og Vinyl EZ Curl-sett er det flere muligheter. Stangen kan benyttes til ordinære curls, eller reverse curl. Ved reverse curl holder man slik at håndbaken vender oppover. De mer erfarne vil kanskje inkludere preacher curls. Da vil vi anbefale å ta en titt på treningsbenker i vår butikk, en preacher curl benk.

Et godt treningsprogram skal alltid inneholde øvelser for flere muskelgrupper. Vinyl EZ Curl-settet kan helt fint benyttes til enkelte ryggøvelser, øvelser for bak/bein og magetrening. Enkelte benytter også denne stangen til knebøy eller utfall. Det er fullt mulig, men vær oppmerksom på at det kan være vanskelig å få den til å ligge godt. Benytt heller stangen foran deg, til for eksempel front knebøy.

Vil du trene ben/bak og nederste del av rygg er markløft en fin øvelse (finnes flere varianter av denne øvelsen). Trening av rygg? Null problem. Lateral raises er utmerket med en EZ-stang, eller hva med forover bøyd roing? Er du i tvil om øvelser eller teknikk, få hjelp til å lage et godt program.

Du kan også finne gode tips på bloggen vår.

Tilleggsinformasjon

Vekt 35 kg
Dimensjoner 50 × 26 × 24 cm