fbpx
tilbud

Vinyl Dumbbell Vektsett – 30 kg

Gorilla Sports

kr 1,349

Tomt på lager

  • Vinyl Dumbbell Vektsett – 30 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 8 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 43 cm dumbbell stenger
  • 4 x spin lock star lås. Hull 31 mm
  • Alle vektskivene er vinylbelagt. Sort farge

Beskrivelse

Har du et Vinyl Dumbbell Vektsett har du også det du trenger for en god trening. Uansett hvilket mål du har for treningen, kan du finne øvelser hvor settet kan brukes. I settet får du stenger, vektskiver og låser. Stengene er hele 43 cm lange, og har 14,5 cm på hver ende til plass for vektskiver. Dermed kan man ha på rimelig mange kilo samtidig. Vektskivene kommer i to varianter, 1,25 kg (4 stk) og 2,5 kg (8 stk). Antallet vekter vil gjøre det enkelt å tilpasse treningen, samtidig som det gir muligheter for god progresjon. Vær også oppmerksom på at stengene har 2,5 kg i egenvekt. Starter du helt fra «scratch» er det mulig at kun stengene er nok på enkelte øvelser. Alle vektskivene er belagt med vinyl. Det hindrer merker og hakk i gulvet. Spinn lock låsene sørger for å låse vektskivene trygt fast på stengene. Er du en mer erfaren styrkeløfter kan Vinyl Dumbbell Vektsett være et godt utgangspunkt, for videre investeringer av treningsutstyr (se for eksempel Universal Hjemmegymstasjon i vår butikk).

Trening med Vinyl Dumbbell Vektsett

Vinyl Dumbbell Vektsett vil gi deg en variert og funksjonell trening, alt etter hva du er ute etter. Dumbbells benyttes i alt fra opptrening av skader, til de som konkurrerer i fitness/body building. Er du nybegynner bør du ha fokus på teknikk, og valg av øvelser for hele kroppen. Når du blir mer erfaren er det enkelt å bytte ut øvelser, eller tilføye flere.

Husk at riktig teknikk er en viktig del av treningen.

Det, som bør bestemme programmet ditt, er din egen form. Samtidig hva du vil med treningen. Har du muskelgrupper, som har vært skadet, bør du få hjelp med å sette opp et program. Er det derimot «å bli i form» som er målet er utvalget øvelser stort. Bruker du dette vektsettet kan du gjøre øvelser for under- og overkropp.

Når man trener overkroppen er det en rekke øvelser som er aktuelle. En del av disse er: skulderpress, fronthev, skulderhev, brystpress, triceps extension og biceps curl. Når du velger øvelser pass på at du velger for alle de viktigste muskelgruppene. Stort fokus på kun enkelte muskelgrupper kan føre til ustabilitet muskelgrupper imellom. Et eksempel er bryst og rygg. Stort fokus på brystmuskulatur, og lite på rygg, fører til en fremhelling av skuldre. Hovedregelen her er: for hver brystøvelse skal det være minimum 2 ryggøvelser.

Les: Slik får du trent overkropp på tyve minutter.

Trening av bein/bak, for eksempel bulgarsk utfall og knebøy, får en ekstra utfordring med dumbbells. Hold disse i hendene når du gjør øvelsen. Det gir musklene en ekstra vektbelastning. I tillegg er vektskivene mulig å benytte uten stang, til spesifikke øvelser.

Tilleggsinformasjon

Vekt 30 kg
Dimensjoner 45.5 × 25 × 25 cm