fbpx
tilbud
Tilbud!

Vinyl Dumbbell Vektsett – 20 kg

Gorilla Sports

kr 926

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Vinyl Dumbbell Vektsett – 20 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 4 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 35 cm dumbbell stenger
  • 4 x spin lock star lås. Hull 31 mm
  • Alle vektskivene er vinylbelagt. Sort farge

Beskrivelse

Mange tror at man må ha mye utstyr for trening. Vinyl Dumbbell Vektsett er et bevis på det motsatte. Dette vektsettet vil absolutt gi deg utfordringer. Vinyl Dumbbell Vektsett kommer med to dumbbell-stenger (manualer) og et godt utvalg vektskiver. I settet finner du vektskiver på 1,25 kg og 2,5 kg, 4 stykker av hver. Det gir et godt utgangspunkt også for deg som er nybegynner. Det er mulig å starte lett, for å deretter øke vektene. Stengene har en egenvekt på 2,5 kg, som må regnes inn i vektbelastningen. Alle vektskivene låses trygt og enkelt fast med låsene, Spinn lock låser. De er i tillegg tilpasset bruken, og er enkle å bruke. Alle vektskivene er belagt med vinyl. Fordelen med et er, at du slipper merker eller hakk i gulvet. Er du mer erfaren på treningsfronten kan dette vektsettet utvides med ekstra vektskiver (kjøpes separat – se vår butikk).

Trening med Vinyl Dumbbell Vektsett

Vinyl Dumbbell sett er et utmerket sett for mange forskjellige øvelser. Det kan benyttes til spesifiserte øvelser hvor man beveger dumbbell. Eller du kan bruke de som ekstra belastning på andre øvelser. Det handler egentlig bare om hva du velger. Det er fullt mulig å få en god trening for hele kroppen med settet. Når du legger på vektskiver må du huske stengenes egenvekt. Nybegynnere kan muligens synes at enkelte øvelser blir for tungt med vektskiver. Bruk i så fall kun stengene.

Det er mange øvelser for over- og underkropp å velge i. I tillegg kan en benytte dumbbells til veldig spesifikke øvelser. Et eksempel på det er liggende lateral extension. En øvelse for små muskler rundt skulderleddet. En øvelse som gjør deg sterkere i roterende bevegelser med skulderen. Andre øvelser for skuldre, og muskulaturen der, er fronthev, skulderpress og skulderhev. Alle mulig ved bruk av Vinyl Dumbbell Vektsettet.

Les om øvelser med dumbbells her.

Fronthev er en enkel øvelse. Utover selve bevegelsen krever den en stabil rygg, samt at man står stabilt. Hold en dumbbell i hver hånd. Hendene henger ned ved siden av deg. Håndflaten fra deg. Hev armen ved å bruke skulderleddet (selve armen skal være strak). Når du hever armen skal du samtidig vri hånden slik at håndbaken vender opp mot taket. Hev armen til den er i skulderhøyde, og senk ned igjen.

Når du skal trene bein/bak vil dumbbell kunne være en ekstra belastning. Da holder man dumbbell i hendene, og utfører den øvelsen man skal. Utfall er en av disse øvelsene. Det samme gjelder et bens utfall (bulgarsk utfall). Valgmulighetene er altså der. Få gjerne hjelp til å sette opp et program som passer deg.

Les: Alt om hjemmetrening.

Tilleggsinformasjon

Vekt 20 kg
Dimensjoner 45.5 × 25.5 × 15.5 cm

Vi anbefaler…