fbpx

Neoprene Dumbbell Rack

Gorilla Sports

kr 139

Tomt på lager

  • Vinyl Dumbbell Rack
  • Mål; 33 cm x 33 cm x 7 cm
  • Vekt; 1 kg
  • Solid materiale (plast)
  • Farge; sort
  • Vinyl Dumbbell Sett ikke inkludert

Beskrivelse

Det er greit å ha orden i treningsutstyret, både hjemme og på et treningssenter. God lagring gjør alt enklere, samtidig som det forlenger levetiden på utstyret. Neoprene Dumbbell Rack er en liten, men smart rack. Her har du plass til å lagre Neoprene Dumbbells. Det er plass til å lagre 3 par dumbbells. Racken er liten, og krever derfor veldig liten plass. Den kan til og med få plass i en krok av stuen uten at den skjemmer omgivelsene. Har du et treningssenter vil en rack som dette være utmerket til å plassere rundt om kring. Hva med en rack i hjørnene av gruppetreningssalen? Da sliper medlemmene å gå gjennom salen for å finne utstyret, mens timen pågår. Vinyl Dumbbell Rack er i solid materiale, og står stødig. Vær oppmerksom på at Neoprene Dumbbell Sett ikke følger med. Dette settet, eller et annet dumbbell sett, bestilles utenom.

Bruk av Neoprene Dumbbell Rack

Under trening er det alltid greit å ha enkel tilgang til treningsutstyret man trenger. Denne rack’en holder orden på manualene (se vårt store utvalg av manualer her), og samtidig er de enkel å få fatt på. God lagring gir ikke bare lengre levetid på treningsutstyr. Det er også viktig for den som skal holde rent. Da slipper man drive å flytte på en mengde saker mens man gjør rent. Dette gjelder både hjemme og på et treningssenter.

Manualene, denne rack’en er tenkt for, kan brukes til trening for hele kroppen. Neoprene Dumbbell Sett kunne brukes til både trening av bein, bak, rygg, bryst, armer og skuldre. Det handler kun om hvilke øvelser du velger. Et godt styrkeprogram skal ha øvelser for hele kroppen. Det uavhengig av hvilket program du har. Få gjerne hjelp av noen til å lage et program som passer deg. Eventuelt kan du finne mange gode programmer og instruksjonsvideoer på nett.

Styrketrening, med dumbbells (manualer) eller annet treningsutstyr, vil gi fordeler i dagliglivet. En sterk muskulatur er viktig for å unngå belastningsskader eller annet. Samtidig er styrketrening bevist gunstig for mange livsstilssykdommer. Den beste nyheten er; det er aldri for sent å begynne. Undersøkelser viser, at selv beboere på aldershjem, får en bedre livskvalitet med styrketrening.

Har du trent en stund med Vinyl Dumbell kan det være, at du kunne tenke deg noe tyngre vekter, eller annet treningsutstyr. Her hos oss vil du finne alt fra forskjellige kondisjonsutstyr til komplette Multifunksjons Treningsbenker. Er du usikker på hvilke vekter du eventuelt skal gå videre med kan du ta en titt på de forskjellige vektsettene vi kan tilby. Uansett om du er nybegynner eller mer viderekommende vil du finne noe som passer for deg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.3 kg
Dimensjoner 37 × 34 × 2 cm

Vi anbefaler…