fbpx
tilbud

Vinyl Barbell Vektsett – 70 kg

Gorilla Sports

kr 3,139

Tomt på lager

  • Vinyl Barbell Vektsett – 70 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 4 x 2,5 kg vektskiver
  • 4 x 5 kg vektskiver
  • 2 x 10 kg vektskiver
  • 1 x 170 cm barbell stang (rett vektstang)
  • 2 x dumbbell (manualer)
  • 6 x spinn lock star låser. 31 mm hull
  • Alle vektskivene er vinylbelagt

Beskrivelse

Er du på jakt etter et allsidig vektsett er Vinyl Barbell Vektsett et godt valg. Dette settet vil garantert gi deg en skikkelig trening. Utstyret i pakken sørger for at du får både variasjon og progresjon. Det vil være et godt utvalg øvelser du kan gjennomføre, uten at du trenger mer enn Vinyl Barbell Vektsett. I pakken finner du to typer stenger. En rett stang (barbell) og to manualer (dumbbell). Sammen med stengene kommer det flere vektskiver. Vekten varierer fra 1,25 kg og opp til 10 kg. Totalt er det 14 vektskiver. Vektskivene er belagt med vinyl. Det gjør at du slipper merker, striper eller hakk i gulvet. Alle vektskivene låses med en egen lås på stengene, og vil sitte trygt fast. Det følger med 6 av disse Spinn lock låsene. Antallet låser gjør at du kan alternere mellom stengene uten å bytte om med låser. Siden det er lav vekt på noen av vektskivene vil vektsettet også passe godt for nybegynnere.

Trening med Vinyl Barbell Vektsett

Når du får Vinyl Barbell-settet i hus, vil du fort oppdage fordelen med det. Her kan du velge mellom forskjellig vekt, og velge forskjellige øvelser. Hele kroppen kan få en god trening, og du vil kunne ha en god progresjon etter hvert. Er du nybegynner; begynn lett. Det kan for eksempel være en del øvelser hvor stangen egentlig er nok vektbelastning. Legg heller på vekt etter hvert som du blir sterkere.

Det finnes en rekke øvelser å velge i. Det er viktig at du velger øvelser som passer med de målene du har. Er du nybegynner vil et generelt hel-kropps-program være tilstrekkelig. Et slikt program inneholder oftest mellom 10 og 12 øvelser. Du kan finne denne typen program på nett, eller få hjelp fra noen med mer erfaring.

Det er viktig at teknikken sitter når man trener. Derfor skal trening alltid være kontrollert. Hold bevegelser rolige, og stå/sitt stabilt. Magemusklene skal hjelpe deg med å holde en stabil rygg. Øvelser du kan utføre med stangen/barbell er for eksempel markløft, god morgen, upright row, brystpress og knebøy. Vær oppmerksom på lengden på stangen.

Manualene/dumbbells egner seg også til et godt utvalg øvelser. Det kan nevnes et-hånds-roing, biceps curl, triceps extension og skulderpress. Du kan også benytte vektskiver uten stang til enkelte øvelser. Bruk for eksempel en 5 kg plate til ekstra belastning for situps. Hold vekstskiven til brystkassen og kjør!

Les: Rask styrketrening med manualer.

Tilleggsinformasjon

Vekt 70 kg
Dimensjoner 34.5 × 34.5 × 49 cm