fbpx
treningsutstyr
På salg!

Vinyl Barbell Vektsett – 38 kg

Gorilla Sports

kr 2,109 kr 1,476.30

Tomt på lager

  • Vinyl Barbell Vektsett – 38 kg
  • 6 x 5 kg vektskiver
  • 1 x 120 cm barbell bar
  • 2 x fjærlåser
  • Vinylbelagte vektskiver. Beskytter gulv mot riper og hakk
  • Sort farge

Beskrivelse

Er du i startgropa for hjemmetrening, eller mer erfaren? Uansett hvilken kategori du faller inn under vil Vinyl Barbell Vektsettet være noe for deg. Hele kroppen kan få den ukentlige treninga, uten at du trenger bytte mer enn vektskiver. Du vil ikke bare kunne få en variert trening, men også en god progresjon. I pakken kommer en barbell, som måler 120 cm. En utmerket lengde for mange øvelser. Den er mulig både bruke over skulderparti og er god å holde i. Vektskivene som følger med veier 5 kg. Du får hele 6 stykker av disse. Vær oppmerksom på at stangen har en egenvekt på 8 kg. Dermed kan det hende at stangen alene er nok til enkelte øvelser. Alle vektskivene er belagt med vinyl. Fordelen med dette er, at du slipper hakk og riper i gulvet. Låsene som er med er tilpasset stangen, og bruken av settet. Vektskivene låses trygt fast med et enkelt grep.

Les om hjemmetrening her.

Trening med Vinyl Barbell Vektsett

Alle vektskivene er 5 kg. Derfor vil vi på det sterkeste anbefale nybegynnere om å begynne lett. Det er ingen skam i å bare bruke stangen til en del ting. Den veier tross alt hele 8 kg. Når du er blitt sterkere kan du begynne å legge på vekt. Vær også oppmerksom på at for noen øvelser er det lett å øke med 5 – 10 kg. Andre øvelser vil en økning som dette ta tid. Det kan være en idé å kjøpe noen ekstra vekstskiver, som er lettere. Du finner flere varianter av kilo på vektskiver her hos oss.

Stangen/barbell, som følger med i pakken, er en rett stang. Dermed kan den enkelt legges over skulderpartiet for øvelser som knebøy, utfall og god morgen. Har du lyst å forsøke deg på god morgen skal du være oppmerksom på at det er viktig å aktivisere magemusklene. Det er de som skal holde ryggen stabil.

God morgen er bevegelsesmessig en enkel øvelse, pass på teknikken. Legg stangen over skulderpartiet. Hold den med begge hender. Beina skal være ca skulderbredde. Bevegelsen begynner med at du står rett opp og ned. Tipp så i hoftepartiet, til 90 grader i hoften. Derfra går du opp i stående stilling igjen.

Se denne videoen som hjelper deg å lykkes med god morgen øvelsen.

Det er ikke bare bein og rygg som kan trenes med Vinyl Barbell Vektsett. Du kan nesten velge og vrake i øvelser. Biceps curl, brystpress, skulderpress og upright row er noen av disse. Vil du ha ekstra belastning når du tar situps kan du bruke en vektskive holdt mot brystkassen. Er du usikker på øvelser, utførelse eller hvilke, ta kontakt med noen som kan hjelpe deg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 38 kg
Dimensjoner 34.5 × 34.5 × 49 cm

Vi anbefaler…