Vertical Climber – Sort

  • Dimensjoner på 98 x 103 x 141-190,5 cm (LxBxH)
  • Maksimal lastekapasitet – 200 kg
  • Nettovekt – 23 kg
  • Håndtak av gummi
  • Skjerm for opptak av tid og frekvens
  • Trygge og glidende føtter
  • Farge: Sort
  • Stødig og stabil

kr 3,679

På lager (kan restbestilles)

Frakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Vi anbefaler…

Beskrivelse

Trening med Gorilla Sports Vertical Climber vil ikke bare få deg i bedre form, men også brenne kalorier og fett. For med Vertical Climber trener du hele kroppen! Og du får mer energi og overskudd i en travel hverdag med jobb eller studier.

I motsetning til annet treningsutstyr er Vertical Climber enkel å bruke. Den er liten og lett, og passer inn i alle hjørner av boligen din. Da den har en dimensjon på bare 98 x 103 x 141-190,5 cm (LxBxH). Samt at den er stabil og står støtt på to solide føtter. Og med en integrert skjerm som gir deg data for opptak av tid og frekvens.

I tillegg er den rask å montere og demontere slik at du kan trene fleksibelt selv i et lite rom. Og så lenge du har lagring, som et skap eller plass under sengen, vil Vertikal Climber passe inn livsstilen din!

Trening med dette apparatet

Vertikal Climber er fantastisk ved trening av både aerobic eller anaerobic øvelser. Med Vertical Climber trener du setemusklene, lårmusklene, legger (quads og kalver) ved å holde de stasjonære håndtakene og “sitte” i klatrebevegelsen. Og legger du til armbevegelse trener du armer, rygg og bryst. Fordi når du endrer grepet på håndtakene med over-hånd eller under-hånd kan de bidra til å trene forskjellige muskler på overkroppen.

Er du nybegynner vil du sannsynligvis begynne sakte, for det tar litt tid å å bli vant til bevegelsen. Men over tid kan lengden på treningen og vanskelighetsnivået økes, noe som gjør hver økt vanskeligere og mer produktiv. Som all slags trening er det viktig å ha riktig teknikk for å minimalisere risikoen for skader eller slitasje.

Øvelsene er like enkle som de er effektive og kan brukes som intervalltrening eller som trening av hele kroppen. En treningsplan med tre til fire treningsøkter per uke og en hviledag i mellom passer med Vertical Climber. Da det er viktig at musklene får hvile, hvis du ønsker å bygge muskler. Varigheten per enhet er på omtrent ti minutter, og intensiteten øker du langsomt over tid. Trener du med forskjellige hastigheter øker du også utholdenheten. Og ønsker du å øke vanskeligheten senere, kan du i tillegg bruke et vektbelte eller ankel/- armvekter fra Gorilla Sports.

Med Vertikal Climber blir treningen mer effektiv. Og ved å bruke både ben og armer blir det en fullstendig treningsøkt. Metabolismen øker, og du brenner flere kalorier på kort tid enn hva tradisjonelle maskiner gjør, slik som f.eks. tredemøllen.

Bruk denne maskinen i 30 minutter om dagen og det vil gi deg resultater på kort tid. For det er utrolig mange øvelser du kan gjøre med en Vertikal Climber. Kort sagt, kjedsomhet og monotoni er det siste du bør forvente med Vertical Climber fra Gorilla Sports.

#gospo_hjemmegym

Lik oss på Facebook