fbpx
treningsutstyr
På salg!

Vektskiver – 30 kg – Tyngre vekter – Økonomi

Gyronetics

kr 949 kr 664.30

Tomt på lager

  • E-series Gyronetics
  • 2 x 5 kg vektskiver
  • 2 x 10 kg vektskiver
  • Passer til stenger med 25 mm hull diameter
  • Farge: Sort
  • Materiale: Vinyl

Beskrivelse

Har du behov for nye vektskiver? Da er Gorilla Sports vinyl vektskiver med en totalvekt på 30 kg det rette for deg! For med disse robuste vektskivene vil du oppnå suksess, da de er ideelle for mange ulike øvelse med dumbbels, hantel, curl og barbell. Og de tar heller ikke stor plass, så de vil passe utmerket både til treningsstudioet eller hjemmetreningen din.

Vektskivene passer til stenger med 25 mm med hull diameter. For det eneste du skal gjøre er å skru av stjernekapselen på vektstangen din, legge så til ønsket antall vektskiver og skru det fast. Om du ikke også foretrekker å trene bare med single vektskiver en gang i blant. Produsenten Gyronetics står for kvalitet og sikkerhet. Og vektskivene med vinyl sørger for at de fleste gulvene blir spart fra å bli skrapet når dumbbellene settes ned. Uansett om du langsomt nærmer deg eller bare vil starte veldig hardt – har settet: 2 x 5 kg vektskiver og 2 x 10 kg vektskiver.

Se alle vektskivene vi selger her

Trene med vektskiver

Fordelen med vektskivesettet er at du kan trene hele kroppen med ulike vekter og størrelser. Da du styrker støttemuskulatur og ledd samtidig som du trener de store muskelgruppene. Og du tilpasser vekten i forhold til hva som passer deg best.

Med Vektskiver Vinyl 30 kg – Tyngre vekter fra Gorilla Sports kan du presse treningen din med flere vekter, og du vil oppnå en effektiv trening.

Tilleggsinformasjon

Vekt 30 kg
Dimensjoner 35.5 × 35 × 23.5 cm

Vi anbefaler…