fbpx
tilbud

Vektskive Rack – Sort / Hvit

Gorilla Sports

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Vektskive Rack – Sort
  • 6 holdere for vektskiver
  • Passer alle vektskiver med hull 30/31 mm (ikke 25 mm skiver)
  • Lengde på hver holder/avsettingsstang 20 cm
  • Egenvekt: 12 kg
  • Maksimal vekt ved bruk; 200 kg
  • Farge sort

Beskrivelse

Tunge vektskiver, lette vektskiver – uansett har du flere enn et par bør du oppbevare de riktig. Vektskive Rack er profesjonelt utstyr, beregnet for treningssentre. Likevel vil vi også anbefale den til deg som har en hjemmegym eller annet. Uansett hvor den benyttes, du er sikret kvalitet. Samtidig har får man god plass til oppbevaring av flere typer vektskiver. Ha de letteste øverst, slik at du slipper løfte de for høyt. Bruk holderen på baksiden til de virkelig tunge vektskivene. Det er totalt 6 holdere, og hver kan ta en god del skiver. Alle vektskiver, med hull på diameter 30/30 mm (gjelder nesten alle Gorilla Sports vektskiver), vil passe på holderne. Totalt kan du laste 200 kg på Vektskive Rack Sort. Racken står støtt, også uten annen støtte. Det skyldes utformingen blant annet på foten av racken. Selve holderne sitter på en skrå stang. Skråen sørger for at man ikke risikerer at skiver faller av.

Trening og bruk av Vektskive Rack

Nei, man trener ikke med Vektskive Rack (selv om overskriften kan tyde på det). Likevel er racken en viktig del av en effektiv trening. Å måtte bruke tid på å lete etter vektskiver er frustrerende. Ha heller alt på en plass, og i nærheten av dumbbell bar (manualstenger), EZ-stenger og barbell bar (rett stang). Driver du et treningssenter vet du allerede viktigheten av orden under trening.

Styrketrening gjøres ofte med stenger og vektskiver. Det er også mulig å trene ved bruk av vektskiver alene. Det er kun avhengig av hvilke øvelser man velger. Har du, for eksempel av våre Tri Grip Vekstskiver, vet du hvordan du kan gjøre dette. Er du nybegynner ta en titt på nett eller vår blogg for ideer. Trening skal tilpasses deg. Derfor; plukk litt her og der, slik får du det du vil ha.

Styrketrening er gunstig for mange forskjellige ting. Ofte blir fokuset satt på vekt og utseende, mens andre helseeffekter blir litt borte. Styrketrening har god effekt på en del produksjon av hormoner (blant annet hormonene som holder deg ung), hjerte-kar, belastningsskader og videre. Det beste med treningen er; det er aldri for sent å begynne!

Har du planer om å bruke Vektskive Rack hjemme? Ta deg tid til å tenke over om det er annet treningsutstyr du trenger. Kombiner gjerne styrketrening med kondisjon. Hva med å sjekke ut forskjellige innendørs sykler eller en crossfit maskin? Vektskivene du finner hos oss har et stort utvalg. Du vil finne forskjellig typer, og materialer. Vekten ligger mellom 0,5 kg og opp til 30 kg.

Ta en titt på kule treningsklær fra Gorilla Sports!

Tilleggsinformasjon

Farge

Sort, Hvit