tredemolle

Vektskive Rack – Hvit / Sort

Gorilla Sports

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Frakt
 • Frakt fra kr 99
 • Hent selv for kr 0.
 • BRING hjemlevering
 • FRI FRAKT over kr 1999
 • Vektskive Rack – Hvit
 • 6 holdere for vektskiver
 • Passer alle vektskiver med hull 30/31 mm (ikke 25 mm skiver)
 • Lengde på hver holder/avsettingsstang 20 cm
 • Egenvekt: 12 kg
 • Maksimal vekt ved bruk; 200 kg
 • Farge Hvit

Beskrivelse

Driver du med trening hjemme, eller er eier av et treningssenter, er sjansen stor for at det ligger vektskiver rundt omkring. Trening skal helst ikke være å lete etter vektskiver og annet treningsutstyr. Har man en Vektskive Rack – Hvit / Sort slipper man dette. Racken holder orden, og er oversiktlig. På racken finner du 6 stenger, hvor man kan henge vektskiver. Hver slik stang er 20 cm. Selve racken er i solid materiale og står trygt uten noen form for støtte. Det skyldes fotens utforming. Tipset vårt er å ha de tyngste vektene nederst, og de letteste øverst. Da slipper man løfte tunge skiver høyt etter trening. Alle vektskiver med hull 30/31 mm kan oppbevares på Vektskive Rack Hvit / Sort. Det vil si nesten alle vektskiver fra Gorilla Sports. Racken i seg selv veier ikke mer enn 12 kg, men du kan laste den med hele 200 kg. Er du startgropen for å investerte i treningsutstyr, bør du også vurdere steder til oppbevaring. God oppbevaring forlenger levetiden på utstyret. Samtidig har man til enhver tid oversikt under trening.

Trening og bruk av Vektskive Rack Hvit / Sort

Misforstå overskriften rett, man trener ikke med Vektskive Rack. Likevel er den en viktig del av treningen. Å bruke tid på å finne den riktige vektskiven er frustrerende. Det vet alle som har trent en stund. Har man orden på treningsutstyret vil treningstiden bli brukt mer effektivt. En vektskive rack bør alltid være rett ved forskjellige stenger.

Det er fullt mulig å trene kun med å bruke en vektskive, selv om tradisjonell styrketrening baserer seg på mer. Bruk av forskjellige stenger eller vektskiver velges utfra øvelsen man skal bruke. Har du, for eksempel noen vekstskiver, vet du fra tidligere. Er styrketrening noe nytt for deg ta en titt på bloggen vår, eller sjekk ut nettet for tips og informasjon. Uansett hvor du ser, det er mye informasjon og mange øvelser å velge i. Plukk det som passer deg.

Det er ingen aldersgrense for når man kan begynne med styrketrening. Undersøkelser viser at selv folk på 70 år vil raskt få fordeler med denne formen for trening. Ha fokus på helse, og de forebyggende egenskapene styrketrening har.

Vurderer du nå å investere i en Vektskive Rack sjekk også annet treningsutstyr hos oss. Det kan være forskjellig utførelse innenfor vektskiver, et hoppetau eller en stepkasse. Det er opp til deg. Tipset vårt er; tenk helhetlig! Ha progresjon i bakhodet, og bestill vektskiver i forskjellige vektklasser. Du vil finne de fra 0,5 kg og helt opp til 30 kg.

Se også vårt utvalg av tøffe treningsklær.

Tilleggsinformasjon

Farge

Sort, Hvit