fbpx

Vektsett – 25 mm – Helstøpte vektskiver – 56,5 kg – Økonomi

Gyronetics

kr 6,829

4 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • E- serie Gyronetics
  • 1 vektstang
  • 2 vektskiver: 2 x 5 kg, 4 x 10 kg
  • Lengde: 164 cm
  • Diameter: 25 mm
  • Materiale: Støpejern
  • 2-stjerners caps/ hetter
  • Farge: Sort
  • Robust

Beskrivelse

Er du klar for nye utfordringer og ønsker å få det beste ut av styrketreningen din? – Gjør det med Gorilla Sports helstøpte vektskiver på 56,5 kg (inkludert stang), og du vil endelig kjenne at musklene dine jobber! Og enten du trener på treningsstudio eller hjemme tar dette vektsettet liten plass og er enkel å demontere.

Gorilla Sports vektsett med helstøpte vektskiver på 56,5 kg (inkludert stang) er et vektsett av høy kvalitet og med god pris. Det helstøpte vektsettet består av en 164 cm lang vektstang, 2 x 5 kg vektskiver og 4 x 10 kg vektskiver, og to stjernehetter med en hulldiameter på 25 mm. Og vektstangen har på hver side en ribbet overflate for deg å ha et sikkert grep når du løfter vektstangen. Vektskivene er av holdbar støpejern og som er sikret med stjernehetter på vektstangen.

Sjekk ut våre vektstenger her

Trene med denne vektstangen og vektskiver

Med vektstang og helstøpte vektskiver på 56,5 kg (inkludert stang) kan du trene hele kroppen, og oppnå økt styrke og utholdenhet.
Vektløfting handler ikke bare om bygging av muskelmasse, sier ekspertene. Fordelene med styrketrening gir blant annet forbedret kroppsholdning, bedre søvn, økt beinmasse, økt energi, vektreduksjon, øker stoffskiftet, senker betennelse og kronisk sykdom. Det er ikke bare hjernen din som må holde seg skarp, også skjelettet, ledd og muskler må bli utfordret.

Den anerkjente og internasjonale treningseksperten og Human Performance Lab i New York Citys Lehman College sier til Global News “I’ve seen countless transformations from regimented resistance training. Not only from a body standpoint, but emotionally and mentally as well.”

Fordelen med dette vektsettet er at den gir deg variabel og effektiv trening av hele kroppen. For enten om du er nybegynner eller avansert bør vektstang med vektskiver være det grunnleggende utstyret til enhver idrettsutøver. Når det gjelder treningsøvelser er den klassiske øvelsen militærpress en meget god basis øvelse, hvis du ønsker å styrke skuldrene. Øvelsen skal i utgangspunktet utføres stående, men kan også gjøres sittende. Stå med litt bøyde knær og hold vektstangen med et grep i skulderbredde. Utgangsposisjonen for øvelsen er at stanga må være foran kroppen din i høyde med skuldrene, samtidig som underarmene danner en 90 graders vinkel rett opp. Så presser du til du har armene strakt over hodet. Også øvre del av brystet, nakke, triceps, mage, rygg og hofter trenes. Med militærpress trener du styrke, bevegelighet, stabilitet og koordinasjon, som er bra for deg som trener håndball, kampsport, bryting, turn osv.

Er du nybegynner bør du bruke lette vekter i starten til du mestrer øvelsen, vær nøye med teknikken slik at du ikke svaier i ryggen. Trener du på en benk (sjekk våre treningsbenker her), må du tilpasse ryggstøtten slik at du sitter stødig med ryggen rett, og vektene presses opp over hodet. Dette er en krevende øvelse som krever god kontroll, og passer nok best for de som er mer trente eller avanserte.

Liker du å kjenne at musklene virkelig jobber, da er Gorilla Sports vektsett med helstøpte vektskiver det rette for deg.

Tilleggsinformasjon

Vekt56.5 kg
Dimensjoner94.5 × 60.5 × 22 cm

Vi anbefaler…

Vektsett - 25 mm - Helstøpte vektskiver - 56,5 kg - Økonomi
Vektsett – 25 mm – Helstøpte vektskiver – 56,5 kg – Økonomi
kr 6,829