fbpx
tilbud
Tilbud!

Vektløfterhansker – Med håndleddsstøtte

Gorilla Sports

kr 323kr 341

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Vektløfterhansker – Med håndleddsstøtte
  • Ekstra mykt lær
  • Fleksible og lett å tilpasse
  • Beskytter hendene
  • Gir støtte til håndledd under styrketrening
  • Størrelser: S, M, L og XL

Beskrivelse

Tøffe treningshansker fra Gorilla Sports for vektløfting og styrketrening. Gi håndflatene ekstra beskyttelse mot slitasje og blemmer med hansker sydd i lær. Materialene er ekstra mye og føles meget komfortabelt mot huden, samtidig som de beskytter mot blemmer og rifter. I tillegg har treningshanskene ekstra beskyttelse rundt håndleddene, noe de fleste som løfter vekter vet å sette pris på. Du strammer hanskene enkelt rundt håndleddene med borrelåsen, og vil kjenne at de sitter som støpt på hendene. Med treningshansker fra Gorilla Sports løfter du mer riktig og kan holde på lengre. Det igjen vil gi deg bedre resultat av treningen. Treningshanskene fås i alle størrelser, og passer like godt til menn som til kvinner. Designet er tøft og i diskré farger (sort/grå), noe som gjør at de matcher alle treningsantrekk. Fordi hanskene er elastiske og justerbare, vil du treffe godt på størrelsen. Skulle hanskene mot formodning ikke passe til din håndstørrelse, kan du enkelt bytte de i en annen størrelse her hos Gorilla Sports.

Beskytt hendene under trening

Vi hos Gorilla Sports er opptatte av at all trening skal bli så effektiv og skånsom som mulig, samtidig som du har optimal effekt av øvelsene. Alt utstyr er derfor nøye testet og utprøvd, før vi tilbyr de til våre kunder. Det skal være enkelt å komme i gang med trening, og samtidig motiverende og morsomt å holde på. Det gir resultater raskere og gjør at man gleder seg til neste økt.

Treningshansker fra Gorilla Sports er av ypperste kvalitet og har en gjennomtenkt design. Med gode hansker, beskytter du hendene mot slitasje og unngår blemmer. Du får også ekstra støtte rundt håndleddene, og kan trene hardere uten at ligamentene i håndleddene blir ømme og såre. I tillegg vil treningshansker gi deg et betydelig bedre grep på vektene. Du får langt mindre risiko for at vektene glipper, selv når du er gjennomsvett og sliten. Her er ti styrkeøvelser for hele kroppen.

Våre treningshansker passer spesielt godt til styrketrening med dumbbells, kettlebells eller vektstenger, men kan gjerne brukes når du trener uten vekter også. Støtten i håndleddene er også godt å ha, selv på enkle øvelser som push ups. Vil du trene styrke ved å bruke kroppsvekten i for eksempel en Pull Up Bar fra Gorilla Sports, gir hanskene et sikkert og godt grep.

Det er enkelt og sikkert å bestille treningshansker og annet treningsutstyr fra Gorilla Sports. Vi tilbyr flere trygge betalingsmetoder, inkludert Klarna Checkout der du kan motta faktura, få betalingsutsettelse eller velge delbetaling. Du kan hente varene selv på vårt lager i Skien, eller få det tilsendt på dagen med trygg og rask transport.

Få treningstips fra Gorillabloggen!

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large

Vi anbefaler…