Veggmontert Pull Up Bar

 • Veggmontert Pull Up Bar
 • Monteres på vegg
 • Tåler 350 kg ved bruk
 • Solid stål
 • Håndtak polstret
 • Mål; Bredde 101 cm, dybde 50 cm
 • Farge; sort

kr 599

På lager

Kjøp nå med
FraktFrakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Vi anbefaler…

 • Crosstraining Treningsstrikk
  -30 KR

  Crosstraining Treningsstrikk

  På salg! kr 79kr 799
  Velg alternativ
 • Takmontert Pull Up Bar

  Takmontert Pull Up Bar

  kr 699
  Kjøp
 • Universal Treningsbenk Med Lat-stasjon

  Universal Treningsbenk Med Lat-stasjon

  kr 4,599
  Kjøp
 • Power Tower Red – Multifunksjonell Pull Up-stasjon

  Power Tower Red – Multifunksjonell Pull Up-stasjon

  kr 3,719
  Kjøp
 • Powerlifting Station Rack inkl. Nedtrekk

  Powerlifting Station Rack inkl. Nedtrekk

  kr 12,599
  Kjøp
 • Tower 2000 Door Gym

  Tower 2000 Door Gym

  kr 1,169
  Kjøp
 • Lat-stasjon

  Lat-stasjon

  kr 2,739
  Kjøp

Beskrivelse

Har du liten gulvplass, men vil gjerne trene Chin Up og Pull Up? Løsningen er da å investere i Veggmontert Pull Up Bar. Treningen du får med denne er like effektiv som andre alternativer for disse øvelsene. Forskjellen ligger i hvor den monteres. Denne baren monterer du enkelt på hvilken som helst vegg. Det eneste du skal passe på er, at du fester den i bærebjelker eller forstekninger. Feste den kun i en veggplate vil ikke være smart. Pass på at du monterer den høyt nok, men likevel slik at du ikke treffer taket. Veggmontert Pull Up Bar kommer med to grepalternativer. Det er en stang med grepflater, samt to håndtak. Det gir muligheten til å endre grepet, som du vil. Baren er i solid materiale, og grepflatene er polstret. Det gir et behagelig grep uten at det blir for mykt. Ved bruk tåler Veggmontert Pull Up Bar hele 350 kg. Dermed kan en også bruke baren med ekstra vektbelastning, som belte med vektskive. Dette er treningsutstyr som passer alle. Er du nybegynner kan det hende du må begynne med assisted pull up. Strikkene finner du her.

Trening med Veggmontert Pull Up Bar

Øvelser man normalt bruker en Veggmontert Pull Up Bar til, er Pull Up og Chin Up. Det kan ved første øyekast ikke se ut som de er forskjellige fra hverandre. Det er forskjell og forskjellen ligger i grepet man bruker. Pull Up gjøres med overhåndsgrep og Chin Up gjøres med underhåndsgrep. Treningsmessig er forskjellen i forskjellig belastning av muskulaturen. Chin Up belaster biceps mer enn Pull Up gjør.

Utenom grepet man bruker, gjøres begge øvelsene på samme måte. Resten er likt uansett hvilken du tar.

Aktiviser magemuskler og baken (musklene) Hold denne lette spenningen gjennom hele øvelsen. Skulderbladene skal bak, og hold skuldrene lave. Det gjør at ryggmuskulaturen aktiveres. Dra deg opp til haka er over stanga, og senk ned igjen. Ha kontroll på bevegelsene, også når du går ned.

Nybegynnere vil antakelig ha litt problemer med å dra haka helt over stanga. Øvelse gjør mester, så gå opp så langt du klarer. Over tid har du også haka over. Det er viktig å holde kroppen så stabil som mulig. Å bøye knærne litt, samtidig som du krysser føttene ved anklene, hjelper på dette. Vær nøye med at du ikke «kaster» deg opp, ved å bruke bein og hofter. Ta gjerne en titt på instruksjonsvideoer du finner på nett.

Veggmontert Pull Up Bar gir deg trening for overkroppen. Annet treningsutstyr kan hjelpe deg med styrketrening for underkroppen. Det kan være i form av forskjellige treningsstasjoner eller løse vekter, som barbell (stenger) og dumbbell (manualer). Vil du ha en god progresjon og kontinuitet bør du trene minst 2-3 ganger pr uke.

Tilleggsinformasjon

Vekt 4 kg
Dimensjoner 100 × 12 × 24 cm
Veggmontert Pull Up Bar
Veggmontert Pull Up Bar
kr 599
Lik oss på Facebook