fbpx
tilbud
Tilbud!

Veggmontert Pull Up Bar

Gorilla Sports

kr 799kr 929

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Veggmontert Pull Up Bar
  • Monteres på vegg
  • Tåler 350 kg ved bruk
  • Solid stål
  • Håndtak polstret
  • Mål; Bredde 101 cm, dybde 50 cm
  • Farge; sort

Beskrivelse

Har du liten gulvplass, men vil gjerne trene Chin Up og Pull Up? Løsningen er da å investere i Veggmontert Pull Up Bar. Treningen du får med denne er like effektiv som andre alternativer for disse øvelsene. Forskjellen ligger i hvor den monteres. Denne baren monterer du enkelt på hvilken som helst vegg. Det eneste du skal passe på er, at du fester den i bærebjelker eller forstekninger. Feste den kun i en veggplate vil ikke være smart. Pass på at du monterer den høyt nok, men likevel slik at du ikke treffer taket. Veggmontert Pull Up Bar kommer med to grepalternativer. Det er en stang med grepflater, samt to håndtak. Det gir muligheten til å endre grepet, som du vil. Baren er i solid materiale, og grepflatene er polstret. Det gir et behagelig grep uten at det blir for mykt. Ved bruk tåler Veggmontert Pull Up Bar hele 350 kg. Dermed kan en også bruke baren med ekstra vektbelastning, som belte med vektskive. Dette er treningsutstyr som passer alle. Er du nybegynner kan det hende du må begynne med assisted pull up. Strikkene finner du her.

Trening med Veggmontert Pull Up Bar

Øvelser man normalt bruker en Veggmontert Pull Up Bar til, er Pull Up og Chin Up. Det kan ved første øyekast ikke se ut som de er forskjellige fra hverandre. Det er forskjell og forskjellen ligger i grepet man bruker. Pull Up gjøres med overhåndsgrep og Chin Up gjøres med underhåndsgrep. Treningsmessig er forskjellen i forskjellig belastning av muskulaturen. Chin Up belaster biceps mer enn Pull Up gjør.

Utenom grepet man bruker, gjøres begge øvelsene på samme måte. Resten er likt uansett hvilken du tar.

Aktiviser magemuskler og baken (musklene) Hold denne lette spenningen gjennom hele øvelsen. Skulderbladene skal bak, og hold skuldrene lave. Det gjør at ryggmuskulaturen aktiveres. Dra deg opp til haka er over stanga, og senk ned igjen. Ha kontroll på bevegelsene, også når du går ned.

Nybegynnere vil antakelig ha litt problemer med å dra haka helt over stanga. Øvelse gjør mester, så gå opp så langt du klarer. Over tid har du også haka over. Det er viktig å holde kroppen så stabil som mulig. Å bøye knærne litt, samtidig som du krysser føttene ved anklene, hjelper på dette. Vær nøye med at du ikke «kaster» deg opp, ved å bruke bein og hofter. Ta gjerne en titt på instruksjonsvideoer du finner på nett.

Veggmontert Pull Up Bar gir deg trening for overkroppen. Annet treningsutstyr kan hjelpe deg med styrketrening for underkroppen. Det kan være i form av forskjellige treningsstasjoner eller løse vekter, som barbell (stenger) og dumbbell (manualer). Vil du ha en god progresjon og kontinuitet bør du trene minst 2-3 ganger pr uke.

Tilleggsinformasjon

Vekt 6 kg
Dimensjoner 102 × 23 × 11 cm
Farge

Svart, Hvit

Vi anbefaler…