Veggmontert Dips-Bar

  • Ekstremt solid stålramme
  • Lengde på håndtak: 51 cm
  • Diameter stålrør: 4 cm
  • Farge: Svart
  • Egenvekt: 5 kg
  • Inklusiv monteringsanvisning

kr 449

På lager

Frakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Vi anbefaler…

Beskrivelse

En veggmontert dips-bar tar ikke mye plass hjemme, men gir god og effektiv trening for triceps og andre muskler opp mot brystet. Denne dips-bar’en er bygd med en solid stålramme og med en diameter på hele 4 cm, kan den tåle en vekt på opptil 350 kg. Det er selvsagt viktig at den blir montert riktig, men dette gjøres enkelt ved å følge monteringsanvisningen som kommer sammen med treningsapparatet (se andre treningsapperater her).

Trening og bruk av Dips-Bar

I utgangspunktet er det triceps du trener når du bruker en dips-bar. Men det er flere muskler som blir brukt når du gjør dips, blant annet skuldrene og brystmusklene dine. Du får dermed trent flere muskler og fordelen er at du kan trene akkurat så ofte du vil når du har en veggmontert dips-bar hjemme hos deg selv.

Når du har montert din dips-bar på veggen hjemme og er klar til å begynne treningen, så bør du ha litt tålmodighet. Det kan være tungt i begynnelsen siden du bruker din kroppsvekt, men etter hvert som du får bedre styr på teknikken og musklene blir sterkere, så vil du også klare flere og flere dips. Utgangspunktet er at du henger mellom stengene og holder fast om håndtakene. Så trekker du skuldrene litt tilbake, krysser beina og bøyer knærne. Deretter bøyer du i albueleddet helt til du har en vinkel på rundt 90 grader. Så strekker du ut albuen igjen og gjentar øvelsen minimum ti ganger.

Det lønner seg å kombinere denne dips treningen med andre øvelser. Trening med vekter og barbells er en effektiv kombinasjon og det er nesten kun fantasien som setter grenser for hvilke andre treningsformer du kan gjøre hjemme. Med en treningsbenk og en barbell samt et par vektkiver i tillegg til en veggmontert dips-bar, så har du allerede ditt eget treningsstudio som har åpent alle dager.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5.5 kg
Dimensjoner 53 × 12 × 28 cm

#gospo_hjemmegym

Lik oss på Facebook