fbpx
tilbud
Tilbud!

Veggmontert Dip-stasjon

Gorilla Sports

kr 1,277

Tomt på lager

  • Veggmontert Dip-stasjon
  • Mål: 60 cm x 58-69 cm x 50 cm
  • Justerbare håndtak
  • Robust konstruksjon
  • Maksimal belastning ved bruk: 200 kg
  • Farge: sort
  • Monteringsanvisning og tilbehør for montering følger med
  • Ankere for vegg ikke inkludert

Beskrivelse

Veggmontert Dip-stasjon er perfekt for rom med lite gulvplass. Dette er treningsutstyr som passer for styrkerommet til idrettslaget, eller i din egen hjemmegym. Stasjonen kommer med armstøtter, håndtak og rygg. En fullgod Dip-stasjon, på alle måter. En Dip-stasjon er i utgangspunktet designet for å trene triceps dips. Trening på denne stasjonen vil også gi belastning på bryst og skuldre. Dermed får man trent flere muskelgrupper med kun en øvelse. Dips trenes ofte kun med kroppsvekt, men kan trenes med ekstra belastning. I tillegg til dips kan man også trene mage med øvelsen leg raises. Denne veggmonterte stasjonen er solid konstruert, og tåler høy vektbelastning. Monterer du den riktig vil den tåle vekt, ved bruk, på 200 kg. Ryggputer og armstøtter er polstret for en bekvem støtte. Håndtakene er også polstret og gir deg et godt grep. Hele stasjonen er i sort, og det du trenger for montering følger med.

Trening med Veggmontert Dip-stasjon

Dip-stasjoner er primært for å trene triceps. Likevel kan man inkludere flere øvelser med Veggmontert Dip-stasjon. I tillegg vil øvelsene belaste flere muskelgrupper enn triceps. Det skjer da man trener med kroppsvekt. Trener man med kroppsvekt vil man ikke kunne isolere muskelgrupper på samme måte som med forskjellige vekter. Når man trener dips vil både skuldre og bryst bli belastet. Dette er en av fordelene ved det man kaller funksjonell trening.
En Dip-stasjon som denne vil passe både nybegynnere og de viderekommende. Her kan man bruke kun kroppsvekt, eller legge på vektbelastning. Vektbelastningen kan være i form av en vektvest eller et dip-belte. Nybegynnere bør trene med kroppsvekt. Dips er en flott øvelse, men kan ta litt tid å få helt taket på. Nybegynnere kan modifisere øvelsen med blant annet graden av bøy i albu.

Øvelsen triceps dips har utgangspunkt i at man henger mellom stengene. Hendene er på håndtakene. Armene er strake, og bryst/skuldre cirka rett over hendene. Vær nøye med at skuldrene ikke går opp. Brystkassen kan skytes litt frem. Beina skal være krysset, med bøyde knær. Det gir bedre stabilitet i kroppen under trening. Bøy så i albu, og med det senkes kroppen nedover. Når du har 90 grader i albu hever du kroppen opp igjen til utgangspunktet. Nybegynnere kan begynne med mindre bøy enn 90 grader. Ønsker man en større belastning på brystmuskler skal tyngdepunktet mer fremover.

Les mer om trening av biceps og triceps her.

I tillegg til dips kan man trene magemusklene på denne stasjonen. Det gjør man med leg raises. Her velger man bøyde knær eller strake. Avhengig av hvilket nivå man er på. Treningen din bør selvsagt inneholde mer enn kun de øvelsene vi har nevnt. I løpet av en uke bør alle muskelgrupper ha fått sin trening.

Les også: Trening av magemuskler: «six-pack».

Tilleggsinformasjon

Vekt 9 kg
Dimensjoner 61 × 48 × 11 cm

Vi anbefaler…