fbpx
tilbud

Veggmontert Dip Bars

Gorilla Sports

kr 889

Tomt på lager

  • Veggmontert Dip Bars
  • Mål pr bar: 60 cm x 10 cm x 30 cm
  • Vekt: 5 kg
  • Maksimal vektbelastning ved bruk: 350 kg
  • Lengde håndtak: 15 cm
  • Stålramme
  • Farge: sort
  • Monteringsanvisning og oppheng inkludert
Varenummer: 100488-00019-0001 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Dette Veggmonterte Dip Bars-settet er utmerket for steder med liten gulvplass. Det kan være hjemme, i styrkerommet til idrettslaget eller på et lite treningssenter. Dip barene er konstruert med en solid stålramme. Monteres disse riktig tåler de en belastning på hele 350 kg ved bruk. Dermed vil de også passe utmerket om man ønsker bruke en vektvest, eller et dip-belte. I tillegg til å kunne gjøre dips kan barene også benyttes til leg raises. Da med veggen som støtte for ryggen. Når du skal montere barene til veggen les anvisningen nøye. Festene skal på plass før du fester barene. Pass også på at veggen du bruker tåler belastningen over tid. Å trene med kroppsvekt er gunstig for nybegynnere og viderekommende. Er du nybegynner vil det være greit å kjøre assisted dips. Det gjør man ved å benytte strikk som støtte for bena. Eventuelt en benk eller en stol som hjelper deg, og avlaster armene for litt kroppsvekt.

Trening med Veggmontert Dip Bars

Trening av triceps er utgangspunktet for dips. Likevel er det flere muskler som blir trent. Når man gjør dips vil også skuldre og brystmuskler få belastning. Dermed en øvelse som trener mer enn en muskel. Dette er gunstig også da musklene samarbeider i hverdagslige aktiviteter.

Les mer om trening av biceps og triceps her.

Er du nybegynner må du være litt tålmodig. Det er ikke sikkert du klarer dips fult ut første gang. Eller det kan være at du ikke klarer så mange. Bruk i så fall assisted dips eller bøy mindre i albu. Over tid vil du klare flere og flere, og med bedre og bedre teknikk.

Dips har utgangsposisjon ved at man henger mellom stengene. Hendene holder fast på håndtakene. Hendene skal være rette, ingen bøy i albu. Skuldrene skal ned, og trekkes litt bak. Brystkassen skytes litt frem. Brystkassen og skuldrene er rett over hendene. Bøy knærne, og kryss beina. Deretter bøyer du i albuen til du har rundt 90 grader i albueleddet. Der stopper bevegelsen, og du strekker ut albuen igjen. Vil du ha mer belastning på brystmuskulatur må tyngdepunktet ditt så langt frem som mulig.

Å trene med kroppsvekt er som annen trening; det må mer til enn kun en type øvelser. I tillegg er det mange som liker å mikse litt. Noe trening med vekter og noe med kroppsvekt. Bruk gjerne annet treningsutstyr i tillegg. Kombiner for eksempel dips med barbell triceps extension og barbell/dumbbell benkpress. Mulighetene er mange, og allsidig trening gir et godt utbytte.

Du kan sjekke om du finner noen gode tips i bloggen vår.

Tilleggsinformasjon

Vekt 7 kg
Dimensjoner 64 × 21 × 12 cm

Vi anbefaler…