fbpx
tilbud
Tilbud!

Universal Hjemmegymstasjon

kr 6,490

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Universal Hjemmegymstasjon
 • Maksimum vektbelastning (inkl. kroppsvekt) 280 kg
 • Rygg 6 forskjellige justeringer
 • Curlstasjon 3 forskjellige justeringer
 • Barbellholder med lås 5 justeringer
 • Farge: hvit/sort
 • Egenvekt 40 kg
 • Passer for vektskiver med hull med diameter 30 mm

Beskrivelse

Universal hjemmegymstasjon er i beste kvalitet og gir deg valuta for pengene. Her kan det meste av kroppen trenes, uten at du har behov for så mye annet treningsutstyr. Det er ikke å komme fra at du vil trenge litt plass for denne, men ikke all verden av plass. Benken måler 180 cm (lengde), 106 cm (bredde) og 90-110 cm (høyde). Selve ryggputens mål er 68 cm, 28 cm, 4 cm, og curlstasjonen er 28 cm, 44,5 cm, 4 cm. Universal hjemmegymstasjonen er produsert i solid materialer, som tåler en god treningsøkt. Et fullkroppsprogram kan inneholde mange forskjellige øvelser (les mer om fullkroppstrening her). Noen av de øvelsene du kan gjøre med denne hjemmegymstasjonen er: bencurl (maks 60 kg), butterfly (maks 40 kg pr arm), biceps curl, benkpress (maks 180 kg) og dips. Det er egentlig bare opp til deg hva du ønsker å bruke Universal hjemmegymstasjon til. Vær oppmerksom på at vektskivene ikke er inkludert. Vektskiver, som kan benyttes, har hull med diameter 30 mm. Fargene på stasjonen er holdt nøytrale i hvit og sort.

Trening med Universal Hjemmegymstasjon

Når du trener med en hjemmegymstasjon vil du ha mange muligheter. Hele kroppen kan få en treningsøkt, med noen få enkle grep. Du bytter enkelt stilling på ryggen for eksempel. Gå, for eksempel, fra benkpress på flat benk og til incline benkpress. Når du setter opp programmet pass på at du benytter stasjonens fulle potensiale.

Siden dette er en basic stasjon, hvor vektskiver ikke følger med, har du en unik mulighet til å gjøre egne tilpasninger. Er du nybegynner velg vektskiver fra 1,25 kg og opp til 10-15 kg. Den erfarne vil nok ønske seg vektskiver som er noe tyngre. Du vil finne vektskiver her hos oss helt opp til 30 kg. I tillegg vil man trenge noen barbells. Velg gjerne både en EZ Curl-stang og en rett stang. To forskjellige typer barbells vil utfylle hverandre og gi variasjon.

Vektskivene du bestiller må gjerne være med tri grip. Tri grip-skivene er enkle å ta av og på, samtidig som de enkelt kan benyttes uten stang. Vektskiver alene kan benyttes til en rekke øvelser, som fronthev, skulderhev og sidehev.

Er du nybegynner er det viktig at du får inn teknikk før du begynner å trene tungt. I tillegg må du gi ledd, sener og muskler tid til å bli vant til trening. Ha et mål, om at du i løpet av den første måneden trener lett minst 3 ganger i uken. Vær nøye med valg av øvelser, slik at du trener i henhold til hva du har som sluttmål. Det vil være smart å få hjelp hos noen som er mer erfaren.

Les mer om styrketrening for nybegynnere her.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Farge

Sort, Hvit