fbpx

Triceps Bar Med Spinlock Star Lås

Gorilla Sports

kr 1,129

Tomt på lager

  • Triceps Bar Med Spinlock Lås
  • Egenvekt 10 kg
  • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
  • Plass for vektskiver på hver ende: 20 cm
  • Grepflate 45 cm
  • Avstand mellom indre håndtak: 17,5 cm
  • Passer vektskiver med hull 31 mm
  • 2 x Spinlock Star Lås

Beskrivelse

Her får du en Triceps Bar som egner seg hjemme. På trimrommet på jobben eller et treningssenter. Det passer for erfarne styrkeløftere til nybegynnere. Formen på baren er den store fordelen ergonomisk. Grepet vil bli nøytralt, og dermed belaste håndleddene mindre (enn ved bruk av rett bar). Triceps Bar er i solid materiale, og tåler hele 200 kg vektbelastning ved bruk. Baren i seg selv veier 10 kg. Vektskiver kommer ikke med, og må bestilles ekstra. Alle vektskivene med hull 31 mm, i diameter, vil passe. Dermed kan du velge fritt i mange forskjellige typer skiver. Vekten på vektskivene her hos oss varierer fra 0,5 kg og til 30 kg. Pass på at du bestiller flere vektskiver, slik at du har muligheten til en god progresjon in treningen. Triceps Bar er utviklet for trening av triceps, men kan trygt brukes til flere øvelser. Når du bruker baren vil vektskivene sitte godt fast. Det sørger Spinlock Star-låsene for. Låsene skrur du fast på gjengene, som er på endestykkene. Ta gjerne også en titt på våre forskjellige treningsbenker, for en enda bedre trening.

Trening med Triceps Bar

En Triceps Bar kan du bruke til en del øvelser for overkroppen. (Prøv gjerne noen øvelser for underkroppen også. Er du litt kreativ fungerer det også). Den minskede belastningen på håndleddene er en stor fordel. Spesielt gjelder dette når du legger på mer og mer vekt.
Når du trener triceps er det gunstig å bruke flere tricepsøvelser. Forskjellige øvelser belaster muskelgruppen forskjellig. Bruk triceps extensions, både liggende og stående om du vil. Sett dette sammen med pullovers, og eventuelt etthånds triceps extension. Til etthånds extension vil du trenge en dumbbell. Eller om du velger tri grip vektskiver vil disse være greie å bruke også. Tren gjerne også biceps med baren. Bytt grep og ta noen sett med hammer curl.

Bruk gjerne baren til andre typer øvelser for overkroppen. Det går helt fint å bruke øvelser som fremoverbøyd roing, med smalt grep smalt grep. Stå oppreist og ha beina i hoftebredde. Triceps Bar holdes med et nøytralt grep. Bøy i hofteleddet, slik at overkroppen heller forover. Du kan gå så langt ned som 90 grader i hofteleddet. Armer og Triceps Bar «henger» ned mot gulvet. Dra Triceps Bar til hofte/mageparti, og senk ned igjen. Vær nøye med å aktivisere magemuskelen, for en stabil rygg.

Varier på øvelser, tren ikke samme øvelsen hver gang over lang tid. Det vil føre til at fremgangen minsker. Det beste er å bytte program rundt hver 2-3 måned. Pass på at programmene inneholder øvelser for hele kroppen. Samtidig at de også inneholder baseøvelser. Kombiner gjerne styrketrening med annen trening. Det kan være alt fra å hoppe tau til fotball med gutta.

Les mer om trening med hoppetau.

Tilleggsinformasjon

Vekt 8 kg
Dimensjoner 88 × 19 × 6 cm

Vi anbefaler…