fbpx
tilbud
Tilbud!

Triceps Bar Med Fjærlås

Gorilla Sports

kr 980

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Triceps Bar Med Fjærlås
 • Egenvekt 10 kg
 • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
 • Plass for vektskiver på hver ende: 20 cm
 • Grepflate 45 cm
 • Avstand mellom indre håndtak: 19 cm
 • Passer vektskiver med hull 31 mm
 • 2 x Spinlock Star Lås
Varenummer: 100076-00004-0001 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Triceps Bar egner seg hjemme, på trimrommet på jobben eller et treningssenter. Alle kan bruke baren, fra erfarne styrkeløftere til nybegynnere. Formen på baren gir en ergonomisk fordel i forhold til en rett bar. Man får et nøytralt grep, og belaster håndleddene mindre. Triceps Bar er av et solid materiale, og du kan laste 200 kg på ved bruk (totalt inklusive baren). Triceps bar har en egenvekt på 10 kg. Vektskiver følger ikke med og må bestilles utenom. Vektskivene våre, som har hull på 31 mm, i diameter, passer. Velg fritt i flere forskjellige utførelse av skiver. Vekten på vektskivene her varierer fra 0,5 kg og til 30 kg. Bestill gjerne flere vektskiver. Det vil over tid føre til at du får en god progresjon i treningen. Når du bruker baren vil vektskivene sitte trygt fast. Fjærlåsene setter du enkelt på. Og vektskivene sitter trygt under hele treningen din. Det kan også lønne seg å ta en titt på annet treningsutstyr. En treningsbenker kan gjøre treningen med Triceps Bar enda bedre. Selv om Triceps Bar er utviklet for trening av triceps kan den gjerne brukes til flere andre øvelser.

Sjekk ut noen av treningsbenkene her hos oss.

Trening med Triceps Bar Med Fjærlås

Triceps Bar kan du helt fint bruke til en flere øvelser for overkroppen. (Er du litt kreativ kan du også bruke den til enkelte øvelser for underkroppen). Den ergonomiske fordelen vil gi deg muligheten til å kunne trene noe tyngre, enn med en rett stang. Er du nybegynner vil det være smart å begynne lett. Gjerne med kun baren om nødvendig. Etter et par uker vil du garantert kunne legge på vektskiver.

Det er gunstig å bruke flere tricepsøvelser. Da får muskelen forskjellig typer belastning. Tren stående/liggende triceps extensions. Kombiner denne øvelsen med pullovers, og eventuelt også etthånds triceps extension. Etthånds extension krever en dumbbell. Har du for eksempel valgt tri grip vektskiver vil de kunne brukes, og samtidig ha et godt grep på vektskiven. Bytter du grep på Triceps bar kan du trene biceps, med hammer curl.

Les: Slik får du trent overkropp på tyve minutter.

Triceps bar kan brukes til enkelte øvelser for rygg/skuldre. Stående fremoverbøyd roing trener armer og rygg, og et eksempel på dette. Stå oppreist og ha beina i hoftebredde. Triceps Bar holdes med et nøytralt grep. Bøy i hofteleddet, slik at overkroppen heller forover. Armer og Triceps Bar ned mot gulvet. Trekk Triceps Bar til hofte/mageparti, og senk ned igjen. Vær nøye med å aktivisere magemuskelen, for en stabil rygg. Jobb rolig og kontrollert.

Over tid bør du variere på trening. Det trenger ikke være noe annet. Du kan endre på styrketreningen din. Ha flere programmer du velger mellom. Kjør et program rundt 2-3 måneder. Deretter bruker du et annet program. Det vil gi den beste progresjonen.

Du kan sjekke om du finner noen gode øvelser i bloggen vår.

Tilleggsinformasjon

Vekt 8 kg
Dimensjoner 88 × 19 × 6 cm

Vi anbefaler…