fbpx

Triceps Bar Diagonal Med Star Skrulås

Gorilla Sports

kr 1,359

Tomt på lager

  • Triceps Bar Diagonal Med Star Skrulås
  • Egenvekt 12 kg
  • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
  • Plass for vektskiver på hver ende: 20 cm
  • Grepflate 45 cm
  • Diameter 30mm
  • Passer vektskiver med hull 31 mm
  • 2 x Star Skrulås

Beskrivelse

Dette er en Triceps Bar, men med en litt annen utforming enn vanlig. Forskjellen ligger i grepflaten. Du vil finne de vanlige rette håndtakene, men i tillegg er der to diagonale håndtak. Det gir muligheter til å endre grep utfra øvelse. Ellers er form, og funksjon som en ordinær Triceps Bar. Baren er utformet i solid materiale, og veier 20 kg uten vektskiver. Vektskivene følger ikke med, og må bestilles ved siden av. Dermed har du muligheten til å skreddersy hvilken vektbelastning du ønsker når du trener. Samtidig har du muligheten til å velge skiver etter smak. Velg gummibelagte skiver om du skal bruke de hjemme. Det hindrer riper og hakk i gulvet. Fordelen med å trene med en Triceps Bar Diagonal er en ergonomisk fordel. Det får man siden en kan ha håndledd og hånd i et nøytralt grep, og dermed mindre belastet. Det kan være en fordel å trene enkelte triceps øvelser på en treningsbenk. Eventuelt kombinere Triceps Bar med en treningsbenk eller lignende. Sjekk ut noen av treningsbenkene her hos oss.

Trening med Triceps Bar Diagonal

På en Triceps Bar Diagonal får man altså et annet grep enn på en rett barbell bar. Dette er spesielt gunstig om man løfter tungt. Selvsagt må trening inneholde mer enn øvelser for triceps. Triceps baren kan trygt brukes til flere øvelser.
Trening for triceps kan du gjøre med flere forskjellige øvelser. Triceps extensions, stående og liggende. Pullovers vil også belaste triceps. I tillegg belaster pullover skuldre og bryst. En god øvelse om man vil kombinere. Det man skal huske på et styrkeforholdet mellom triceps og biceps. Trenes triceps skal også biceps trenes. Bytter du grep på Triceps Bar Diagonal kan du blant annet gjøre hammer curl (biceps øvelse).

Vi vil anbefale deg å trene variert. Det trenger ikke nødvendigvis være forskjellig type trening, selv om det er gunstig. Ha et godt utvalg styrketreningsøvelser. Varier på disse med jevne mellomrom. Ha gjerne 2-3 forskjellige program, som du veksler mellom over tid. Dette vil også hindre at du stagnerer. Er du usikker på øvelser er det mye å finne på nett, både angående teknikk og utførelse. Husk at riktig teknikk er en viktig del av treningen.

Bruk gjerne baren til andre typer øvelser for overkroppen. Det kan for eksempel være fremoverbøyd roing, smalt grep. Stå oppreist med beina i hoftebredde. Hold tricepsbaren med et nøytralt grep. Deretter tipper du i hofteleddet, slik at overkroppen heller forover. Dra Triceps Bar Diagonal opp til hofte/mageparti, og senk ned igjen. Enkel øvelse, men effektiv. Pass på at du aktiviserer magemusklene, slik at du får en stabil rygg.

Les også: Slik får du trent overkropp på tyve minutter.

Tilleggsinformasjon

Vekt 10 kg
Dimensjoner 88 × 19 × 6 cm

Vi anbefaler…