fbpx
tilbud

Tri Grip Vinyl Komplett Vektsett – 100 kg

Gorilla Sports

kr 4,619

Tomt på lager

  • Tri Grip Vinyl Komplett Vektsett – 100 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver.
  • 4 x 2,5 kg vektskiver.
  • 4 x 5 kg vektskiver.
  • 4 x 10 kg vektskiver.
  • 1 vektstang 170 cm (10kg).
  • 1 SZ curlstang 120 cm (8kg).
  • 2 x dumbbellstenger 35 cm (2.5kg hver).
  • 8 Spinn Lock låser

Beskrivelse

Er du ute etter et vektsett, som gir mange muligheter når du trener? I så fall finner du det i Tri Grip Komplett Vinylsett. Her kan du bruke forskjellige stenger kombinert med vektskiver, eller kun vektskivene alene. Tri grip systemet gjør det enkelt å bytte vekstskiver på stengene, men gir mer enn som så. Hullene (tri grip) gir mange muligheter i treningen med kun vektskiver. Dermed er det nesten uante muligheter for valg av øvelser. Settet er solid, og selve vektskivene er vinylbelagte. Det hindrer skraper og hakk i gulv. Stengene kommer i 3 varianter, en rett stang, en EZ Curl-stang og to dumbbellstenger. Vekten på skivene er fra 1,25 kg og til 10 kg. Du får 4 stykker av alle vekstskivene. Dermed vil også de erfarne kunne få en utfordring. Alle vektskivene låses trygt fast med Spinn lock låsene, som følger med i vektsettet. Siden det er 8 låser med slipper man bytte om på låser, når man bytter stang.

Trening med Tri Grip Vinyl Komplett Vektsett

Tri Grip gir mange muligheter, utover at vektskivene er enkle å håndtere. En god del øvelser kan gjøres med kun vektskivene. Er du nybegynner kan dette være en fordel. En dumbbellstang veier 2,5 kg, og kanskje er det for mye for enkelte muskelgrupper. Da kan en benytte en vektskive på 1,25 kg i stedet for. Når man blir sterkere kan man kombinere stang og vektskiver. Det er mange øvelser hvor vekstskiver alene kan benyttes. Det kan være fronthev, laterale hevinger eller spesifikke øvelser for de små musklene i skuldrene.

Les: Ikke glem å trene skuldrene.

Fordelen med to typer stenger er ikke til å komme fra. Øvelser hvor man for eksempel skal legge stangen over skulderpartiet kan være ubehagelig med en EZ-stang. Knebøy, for eksempel, vil dermed være bedre med en rett stang. EZ-stangen har også sine fordeler. Formen på stangen vil gi deg et bedre ergonomisk grep, og minsket belastning på håndledd. Øvelser, som biceps curl eller triceps press, er øvelser som passer fint med denne stangen. Det kan være en fordel å bytte på hvilke stenger man benytter, forskjellige håndgrep gir også litt variasjon i treningen.

Når du trener skal en alltid ha et øye på teknikk. Det gjelder både for nybegynnere og de mer erfarne. Det kan lønne seg å få litt hjelp til dette. En hovedregel er å aktivisere magemusklene. Det vil støtte, og stabilisere, ryggen din.

Her kan du finne mer om trening av magemuskler.

Etter hvert kan det være en ide å «bygge ut» hjemme treningen din. Du trenger ikke gå til all verdens innkjøp, suppler settet med noen ekstra vektskiver, et hoppetau, en yogamatte eller hva med en treningsbenk? Se mer utstyr i vår butikk.

Tilleggsinformasjon

Vekt 100 kg
Dimensjoner 42.5 × 25 × 60.3 cm