fbpx
treningsutstyr

Tri Grip Vektskive – 0,5 kg – 20 kg

Gorilla Sports

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
 • Tri Grip Vektskive – 0,5 kg – 20 kg
 • Passer alle barbell/dumbbell med diameter 30 mm
 • Solid jern
 • Farge; sølv-grå
 • Kiloangivelse på vektskive
 • Grip / hull for bedre tak og trening med skive alene
 • 0.5 kg (diameter 9.5 cm, bredde 1.3 cm)
 • 1,25 kg (diameter 15 cm, bredde 1,6 cm)
 • 2,5 kg (diameter 16,9 cm, bredde 2,4 cm)
 • 5 kg (diameter 22,5 cm, bredde 3 cm)
 • 10 kg (diameter 28 cm, bredde 3,5 cm)
 • 15 kg (diameter 33 cm, bredde 3,9 cm)
 • 20 kg (diameter 36,5 cm, bredde 3,7 cm)

Beskrivelse

Kvalitet, holdbarhet og røff look! Det får du med Tri Grip vektskive. Disse vektskivene er konstruert slik, at de kan benyttes sammen med en stang eller uten (for noen øvelser). Dermed noe mer allsidig bruk enn hva man ellers tenker på, når man tenker vektskiver. Alle vektskivene har kiloangivelsen meket på skiven. Hullene er 31 mm i diameter, og passer derfor alle stenger/stasjoner, hvor diameteren er 30 mm. Det vil si de fleste du finner her hos Gorilla Sport. Vektskivene passer like godt hjemme som på et treningssenter, og for uansett nivå. Her kan man velge å kjøpe noen vektskiver eller hele spektret. Hvilke stenger/stasjoner du bruker vektskivene sammen med må du velge selv. Det som er sikkert er at du vil trenge minimum en barbell bar (rett stang) eller dumbbell bar (manual stang). Vil du ha noe mer utvalg i øvelser kan en treningsbenk eller en treningsstasjon gi deg dette. Ha i bakhodet (når du bestiller), at du vil ha behov for mer enn en kategori kilo. Progresjon i treningen krever at du etter hvert løfter tyngre.

Trening med Tri Grip Vektskive

Styrketrening gir deg mange fordeler. Det handler om helseforebygging, både for sykdom og skader. Samtidig er det aldri for sent å begynne. Selv godt voksne vil raskt ha en fordel når de begynner å trene. Trening skal gjøres lett i begynnelsen om du er nybegynner. La muskler, nerver og ledd bli vant til bevegelsene og belastningen.

Tri grip gir mange muligheter for variasjon i trening. «Hullene» gjør slik at man kan få godt tak på skiven med hendene. Derfor kan man bruke noen øvelser uten annet treningsutstyr. Ta en titt på øvelser som skulderpress eller shoulder rugs med vektskiver. Andre øvelser trenger man noe mer for å gjøre. En barbell bar (rett stang) eller en EZ Curl Bar er to alternativer. Vil du utvide «øvelsesbanken» og treningsutstyret ytterligere; ta en titt på en Multi-Funksjonsbenk.

Tren gjerne flere ganger i uka, minimum 2. Det er selvfølgelig også avhengig av hvilket program du har. En gylden regel er at hver muskelgruppe skal trenes minst en gang pr uke. Det er ingenting i veien for at det er mer. Har du et fullkroppsprogram trenes det som regel 2-3 ganger pr uke.

Noen typiske øvelser du kan sjekke ut er knebøy (squats), utfall (lounges), markløft (dead lift) og benkpress (bench press). Trening bør ha flere enn disse øvelsene, blant annet for mage/core. Trenger du hjelp til å sette opp, spår noen med mer erfaring eller sjekk på nett.

Tilleggsinformasjon

Vekt

4*0,5 kg, 1,25 kg, 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg, Sett: 4 x 5 kg, 2 x 2,5 kg, 2 x 1,25 kg