fbpx

Tri Grip Komplett Vektsett – 108 kg

Gorilla Sports

kr 12,399

Tomt på lager

  • Tri Grip Komplett Vektsett – 108 kg
  • 6 x 1,25 kg vektskiver
  • 6 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 5 kg vektskiver
  • 2 x 10 kg vektskiver
  • 2 x 15 kg vektskiver
  • 1 vektstang 170 cm (egenvekt 10 kg)
  • 1 SZ curlstang 120 cm (egenvekt 8 kg)
  • 2 x dumbbellstenger 35 cm (egenvekt 2,5 kg)
  • 8 Spinn Lock låser
Varenummer: 100091-00003-0049 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Tri Grip Komplett Vektsett er nesten som en hjemmegym å regne. Her får du en pakke med mer utstyr enn hva du tror. Grunnen er det unike tri grip systemet. Det vil si at alle vektskivene har tre hull, tilpasset å kunne holde i. Dermed kan man bruke vektskivene alene, uten stenger. Det gir mer variasjon, og bredere utvalg øvelser. Vektskivene kommer fra 1,25 kg til 15 kg. Stengene er i tre forskjellige utførelser. En rett vektstang, en EZ Curl-stang og to dumbbellstenger. I pakken finner du også 8 Spin Lock låser. Dermed er det nok låser slik at alle stengene kan brukes på en gang om man vil. Låsene gjør også at vektskivene låses trygt og enkelt fast. Tri Grip Komplett Sett kommer i en massiv utførelse (jern). Fargen er sølv og grå.

Bruk av Tri Grip Komplett Vektsett

Tri grip systemet gir deg ikke bare flere muligheter treningsmessig. Det gjør også at vektskivene er enkle å få tak på når du skal bytte eller rydde de bort. Når det er sagt er det den treningsmessige fordelen som er viktigst. På grunn av tri grip kan du bruke selve vektskivene til styrketrening. Øvelser du kan gjøre er mange, men det kan være fronthev, skulderhev, skulderpress eller øvelser for rotator cuff (muskler skulderledd).

Les mer om styrketrening her.

Vektstengene har en egenvekt, og er du nybegynner kan bare stangen ofte være nok. Når du blir sterkere kan du legge på vektskiver. De to stengene gir deg forskjellige utfordringer i treningen. EZ Curl-stangen gir deg et godt ergonomisk grep, for eksempel ved biceps curl. Bruker du i tillegg dumbbells passer de ypperlig til for eksempel hammer curl. Aller best er det om du varierer mellom EZ-stangen og dumbbells.

Den rette stangen veier 10 kg og er 170 cm lang. Dette passer utmerket til øvelser som for eksempel markløft. Markløft er en allsidig øvelse og tar både på bein, bak og nederste del av rygg. I tillegg må man bruke kjernemuskulatur til å stabilisere ryggen. Når du har teknikken på plass, legg på vekter. Syns du etter hvert at det blir for lett finner du ekstra vektskiver her på nettsiden.

Les også: Markløft – hvorfor og hvordan.

Å trene underkroppen vil være enkelt med dette vektsettet. På grunn av tri grip systemet, vil vektskivene også passe utmerket til øvelser som for eksempel front knebøy. Front knebøy er som en vanlig knebøy, med et unntak. Vektbelastningen skal være i front. Bruk en av vektskivene, og hold den fast til brystpartiet ditt.

Slik kan du også trene underkroppen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 108 kg