fbpx

Tri Grip EZ Curl Vektsett – 70 kg

Gorilla Sports

kr 6,109

Tomt på lager

 • Tri Grip EZ Curl Vektsett – 70 kg
 • 4 x 1,25 kg vektskiver
 • 4 x 2,5 kg vektskiver
 • 4 x 5 kg vektskiver
 • 2 x 10 kg vektskiver
 • 1 x 120 cm EZ curlstang
 • 2 x 35 cm dumbbell stenger
 • 6 x Spin lock skivelås. Diameter på hull 31 mm
 • Finish sølv/grå og utførelse i jern

Beskrivelse

Dette settet gir trening hjemme nye muligheter. Her kan du med noen få grep klare å få trent hele kroppen. Pakken inneholder flere vektskiver, som spenner fra 1,25 kg til 10 kg. Dette gir treningen progresjon. Det følger med en EZ-stang, som gir godt ergonomisk grep, samt to dumbbellstenger (manualer). Vektskivene settes trygt fast med Spin lock låsene som følger med. Det som gjør dette settet unikt er tri grip funksjonen. Dette er «hull» i vektskivene, som gir trygg skifting av vekter. Samtidig gir tri grip større variasjon i treningen. Vektskivene kan brukes uavhengig av stangen til forskjellige øvelser. Dermed gir det muligheter til alt fra trening av små og til store muskelgrupper. Stengene har en egenvekt, som man skal være oppmerksom på (spesielt om man er nybegynner). Hele settet er i solid jern, og sølv/gråfarget.

Bruk av Tri Grip EZ Curl Vektsett

Dette vektsettet gjør at du kan variere treningen din mye. Det er mulig å få trent både over- og underkropp. EZ Curl-stangen gir et godt ergonomisk grep. Samtidig kan man dra stangen noe høyere ved øvelser som krever dette. Ved bruk av EZ-stangen vil du raskt oppdage hvilke fordeler den gir, sammenlignet med en rett curlstang.

Se flere øvelser for underkroppen her.

Biceps curl er kjent for de med en del trening bak seg. Er du nybegynner er dette en grei øvelse å gjøre på egen hånd. Stå stødig på gulvet, med et underhåndsgrep (håndflaten fra deg) på stanga. Bevegelsen starter med strak arm. Bøy så i albu og beveg stanga mot brystkassen. Når albuene dine peker mot gulvet senker du hendene igjen. Ha en rolig og kontrollert bevegelse.

Vil du bruke kun vektskive til noen øvelser kan fronthev være et eksempel på det. Stå på gulvet, beina i hoftebredde. Hendene er rett ned, og nært kroppen. Før armen forover, strak albu, til hånden er i skulderhøyde. Deretter tilbake til startpunktet. Jobb med annenhver hånd og ha fokus på kontrollert bevegelse. Føler du at kroppen «vipper bakover» kan du sette en fot litt bak for ekstra støtte.

Manualene (dumbbells) kan selvfølgelig også benyttes til mye. Vektskiver og manualer kan benyttes på mye de samme øvelsene (les: Rask styrketrening med manualer). Variasjonen vil da komme i form av håndgrepet og de små forskjellene bevegelsene vil få. Etter hvert kan det hende du vil utvide treningen noe. Det vil være en god ide å koble på litt kondisjonstrening. Hoppetau i pausen mellom settene vil absolutt gi deg en god utfordring, og en knall intervalløkt.

Tilleggsinformasjon

Vekt 70 kg

Vi anbefaler…

 • Olympic EZ Curl Bar – 120 cm

  Olympic EZ Curl Bar – 120 cm

  kr 2,529
  Les mer
 • Universal Treningsbenk inkl. Cast Iron Vektsett 108 kg

  kr 17,939
  Les mer