Tri Grip EZ Curl Vektsett – 35 kg

 • Tri Grip EZ Curl Vektsett – 35 kg
 • 2 x 1,25 kg vektskiver
 • 2 x 2,5 kg vektskiver
 • 4 x 5 kg vektskiver
 • 1 x 120 cm EZ curlstang
 • 2 x Spin lock skivelås. Diameter på hull 31 mm
 • Utførelse i jern, farge sølv og grå

kr 1,529

FraktFrakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Vi anbefaler…

 • Olympic EZ Curl Bar – 120 cm

  Olympic EZ Curl Bar – 120 cm

  kr 1,219
  Kjøp
 • På salg!
  -910 KR

  Universal Treningsbenk inkl. Cast Iron Vektsett 108 kg

  kr 8,649 kr 7,739
  Kjøp
 • På salg! Universal Treningsbenk inkl. Tri Grip Komplett Vektsett - 108 kg
  -800 KR

  Universal Treningsbenk inkl. Tri Grip Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 8,599 kr 7,799
  Kjøp

Beskrivelse

Tri Grip EZ Curl Vektsett er for deg som vil ha et vektsett, som gir mange muligheter. Vektskivene er utstyrt med «hull» til hendene (tri grip) og kan brukes separat. Treningen din vil kunne inneholde øvelser for alt fra de små muskelgruppene til de større. EZ Curl-stangen vil gi deg et bedre ergonomisk grep på stangen, for eksempel ved biceps curl. Det gir muligheten til en større vektbelastning enn en rett stang. Vektskivene som følger med gir variasjon for nybegynnere til de mer erfarne. Vekten på skivene ligger fra 1,25 og til 5 kg. Det er hele 4 vektskiver på 5 kg med i pakken. Er ikke dette nok kan du komplimentere med ekstra Tri Grip vektskiver (kjøpes separat, se vår butikk). I pakken kommer også låser som sikrer vektskivene godt, Spinn Lock låser. Disse er i tillegg enkle å sette på og ta av. Settet er produsert i jern, med en grå og sølvfarget finish.

Bruk av Tri Grip EZ Curl Vektsettet

Tri Grip EZ Curl Vektsett vil gjøre treningen din allsidig. Du har muligheten til å bruke stangen sammen med vektskiver, eller vektskivene alene. På grunn av tri grip systemet vil du få godt tak på skivene under trening. I tillegg gjør tri grip det enkelt å bytte vektskiver på stangen. Formen på stangen vil også gi deg muligheten til å la håndledd få et bedre ergonomisk grep på stangen.

Se flere treningstips her.

Biceps curl er en av øvelsene som tjener på EZ-formen. Det gjør at du kan legge på noe mer vekt enn du eller kunne gjort. Biceps curl kan gjøres hvor som helt, gjerne foran et speil (om du har). Du kan stå foran speilet, følg med skuldre og holdningen din. Hold EZ-stangen med et underhåndsgrep (håndflaten oppover). Begynn bevegelsen med utstrakt arm. Bøy så i albueleddet og før stangen opp til brystkassen. Senk rolig ned til utgangspunktet.

Vektskivene kan altså benyttes uten stangen. Stående triceps extension er et alternativ her. Hold en vektskive med begge hender. Hold hendene strakt over hodet. Hold overarmene så nært hodet som mulig. Bøy så i albue, slik at vektskiven går bak hodet ditt. Strekk deretter armene opp mot taket igjen. Står du foran et speil; sjekk at albuene dine ikke beveger seg ut til sidene. Triceps extension kan også gjøres liggende på gulvet, med EZ stangen.

Les mer om trening av biceps og triceps her.

Er du nybegynner vil dette vektsettet være nok til å begynne med for styrketrening. Det kan være en fordel å investere i en aerobicmatte, om du skal jobbe på gulv.

Tilleggsinformasjon

Vekt 36 kg
Dimensjoner 47 × 13 × 27 cm
Tri Grip EZ Curl Vektsett – 35 kg
Tri Grip EZ Curl Vektsett – 35 kg
kr 1,529
Lik oss på Facebook