fbpx

Tri Grip Dumbbell Vektsett – 30 kg

Gorilla Sports

kr 3,339

Tomt på lager

 • Tri Grip Dumbbell Vektsett – 30 kg
 • 4 x 1,25 kg vektskiver
 • 8 x 2,5 kg vektskiver
 • 2 x 35 cm dumbbell stenger
 • 4 x spin lock star lås. Hull 31 mm
 • Solid utført i jern

Beskrivelse

Tri Grip Dumbbell Vektsett er mer enn bare de ordinære manualene. Her får du vektskiver med tre hull, tilpasset hendene dine. Dermed er vektskivene enkle å bytte, og samtidig kan de benyttes uten stengene. Settet inneholder 2 dumbbell-stenger (manualer), vektskiver med vekt på 1,25 kg og 2,5 kg. Sammen med dette kommer også 4 Spinn lock låser. Disse sikrer at skivene sitter trygt under hele treningen. Er du nybegynner vil dette være en god start med muligheter for å utvide etter hvert. Vær oppmerksom på stengenes egenvekt, som er 2,5 kg. Muligheten Tri Grip Dumbbell settet gir deg vil du få en variert trening, samtidig som du ikke trenger stor plass for oppbevaring. Settets utføring er i jern, og dermed meget holdbart og slitesterkt.

Er du nybegynner? Her finner du gode tips til oppstart.

Bruk av Tri Grip Dumbbell Vektsett

Tri Grip Dumbbell settet vil gi deg muligheten til variasjon utover hva ordinære dumbbells gir. Du kan velge om du vil bruke stenger sammen med vektskiver, eller gjøre treningen bare med vekstskiver. Er du nybegynner kan faktisk bare vektskiver være nok til å begynne med. Spesielt for de små muskelgruppene. Er du mer erfaren har du valget mellom å jobbe lett eller tyngre. Du kan i tillegg til selve settet også kjøpe ekstra vektskiver (se vår butikk). Ekstra Tri Grip vektplater har vi helt opp til 20 kg. Det er mange øvelser du kan gjøre med et par Tri Grip Dumbbells. Du kan trene hele overkroppen, og faktisk en del øvelser for underkroppen også. En øvelse du kan gjøre for bein og bak er utfall. Har du trent litt fra før vil dumbbells gi deg litt ekstra belastning. Det får du ved å legge på vektskiver og ha dumbbells i hendene. Gjør vanlige utfall og la hendene henge ned langs siden. Frontknebøy kan også gjøres med dumbbells. Hold dumbbell tett til brystkassen, og kjør!

Treningen for overkroppen vil få god variasjon om du bruker Tri Grip Dumbbells. Har du svake muskler i for eksempel skulderledd vil vektskiver alene ofte være en god begynnelse. Muskler, som biceps og triceps tåler noe mer, og da er stang sammen med vektskiver alternativet. Tar man bicepscurl som et eksempel gir manualer (dumbbells) muligheten til variasjon. Varier for eksempel mellom ordinære biceps curl og hammer curl.

Se flere øvelser for overkroppen her.

Enhåndsroing er bare en av øvelsene du kan bruke i treningen din, med dette vektsettet. Sofaen din kan faktisk da bli et hjelpemiddel. Stå med et kne og en hånd på sofaen. Den andre foten i gulvet, og den andre hånden holder en dumbbell. Dra armen opp mot taket og senk den igjen, men hold den nært kroppen.

Tilleggsinformasjon

Vekt31 kg
Dimensjoner40 × 25 × 13 cm

Vi anbefaler…

 • Tri Grip Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 9,729
  Les mer
 • Cast Iron EZ Curl Vektsett – 70 kg

  kr 6,109
  Les mer
 • Universal Treningsbenk inkl. Cast Iron Vektsett 108 kg

  kr 17,939
  Les mer