fbpx

Tri Grip Barbell Vektsett – 100 kg

Gorilla Sports

kr 8,599

Tomt på lager

 • Tri Grip Barbell Vektsett – 100 kg
 • 6 x 1,25 kg vektskiver
 • 6 x 2,5 kg vektskiver
 • 2 x 5 kg vektskiver
 • 2 x 10 kg vektskiver
 • 2 x 15 kg vektskiver
 • 1 x 150 cm barbell stang (rett vektstang)
 • 2 x 35 cm dumbbell (manualer) stenger
 • 6 x spinn lock star låser. 31 mm hull
 • Utførelse i jern
 • Sølv- og gråfarget

Beskrivelse

Tri Grip Barbell Vektsett gir deg nye måter å trene på, og enklere håndtering av vektskivene (se vårt utvalg av vektskiver). Vektskivene har tre «hull» som passer til å holde skivene med, både for trening og skifte av skiver. Spesielt vil det være en fordel på de tyngre vektskivene. Settet har en totalvekt på 100 kg. Vektskivene kommer i vekt fra 1,25 kg og til 15 kg. I settet finner du en rett vektstang (barbell), på 150 cm og to dumbbell-stenger (manualer). Begge stengene kan tilpasses vektmessig med hvilke skiver du legger på. Tri grip systemet gjør slik at du kan benytte vektskivene alene, uten stenger. Det gir deg større muligheter til et bredt utvalg av øvelser. Vektskivene låses enkelt og trygt fast med Spin Lock låsene som følger med. Hele settet har utførelse i jern, og er sølv- og gråfarget.

Du kan også utvide treningen din med Tri Grip Komplett Vektsett – 108 kg som finnes i vår butikk.

Trening med Tri Grip Barbell Vektsett

Dette vektsettet er nesten en hjemmegym alene. Tri grip systemet sammen med vektstengene gir et utrolig variert utvalg i øvelser. Styrketrening hjemme både for små og store muskelgrupper. Har du trent styrke en stund vet du allerede at teknikk er viktig. Er du nybegynner hold fokus på teknikk til å begynne med.

Les: Styrketrening hjemme med egen hjemmegym.

Vi vil anbefale deg som er nybegynner å benytte de letteste vektene i begynnelsen, og gjerne vektstengene uten vektskiver på. La kroppen bli litt vant til den ekstra belastningen før du gyver løs på tunge løft. Bruk muligheten settet gir deg for variasjon, og sett opp en plan for styrketrening minimum 2 ganger i uken.

Du bør ha et program for treningen, som er tilpasset deg, og dine mål. Det kan nevnes at alle basic øvelser er gjennomførbare ved hjelp av tri grip settet, både underkropp og overkropp vil få kjørt seg. Eksempelvis vil øvelser som knebøy, markløft, tricepspress og brystpress være bare noen av de øvelsene du kan gjøre.

Knebøy er en øvelse som engasjerer mange muskelgrupper. Det er en styrkeøvelse, men også en funksjonell øvelse. Det er faktisk disse musklene du bruker når du skal sette deg. Knebøy kan være utfordrende teknisk. Bruk derfor tid på å få teknikken på plass. Er du nybegynner kan du benytte kun den rette stangen. Legg den på skulderpartiet ditt. Føttene skal være i hoftebredde eller litt bredere. Bak deg har du en stol. Sett deg, men ikke helt ned. Når baken er borti stolen reiser du deg opp igjen.

Les mer om trening med knebøy her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 100 kg
Dimensjoner 33 × 33 × 42 cm

Vi anbefaler…

 • Universal Treningsbenk inkl. Tri Grip Komplett Vektsett - 108 kg

  Universal Treningsbenk inkl. Tri Grip Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 17,939
  Les mer