fbpx

Treningsstrikk – Lateks

Gorilla Sports

kr 249

Tomt på lager

  • Treningsstrikk – Lateks
  • 2 stk
  • Lengde 150 cm
  • Bredde 15 cm
  • Non Slip
  • Hudvennlig
  • Anvendelig for mange øvelser

Beskrivelse

Et treningsstrikk er uvurderlig for deg som vil ha treningsutstyr som du nesten kan putte i lommen. Ta Treningsstrikk – Lateks med deg hvor du vil, og få treningen du vil ha. Det er mulig å få trent alle muskelgrupper ved hjelp av et treningsstrikk. Denne formen for treningsutstyr brukes både i opptrening av skader, hjemme, på treningssenter og mange idrettslag. Naturlig da det er så anvendelig for alle. Strikken ser kanskje ikke ut som den tåler så mye, men tro oss det gjør det. Det er lett å få et godt grep på strikken på grunn av non-slip, og for enkelte øvelser er det bare å ta strikken en gang rundt hånden. Like fast og stødig som alt annet treningsutstyr. Treningsstrikk – Lateks vil passe spesielt for godt for deg som bruker mest kroppsvekt, eller er nybegynner med styrketrening. Likevel egner det seg også som en variasjon i treningen, for de som driver mer tradisjonell styrketrening.

Trening med Treningsstrikk – Lateks

Tren med denne treningsstrikken der du vil. Pakk den i kofferten på ferie, foran TV eller på treningssentret. Ja, så anvendelig er en treningsstrikk. Treningsstrikk – Lateks kan du ta med hvor du vil, og tar ingen plass. Alle muskelgruppene kan få en treningsøkt om du vil. Mange av øvelsene en tar med vekter gjør du enkelt med en strikk, og tillegg finner man øvelser spesielt lagd for bruk av strikk.

Trening med strikk, som all annen trening, trenger teknikk. Utgangspunktet ditt skal alltid være en nøytral rygg og nakke. Aktivisere mage/core muskulatur, og lave skuldre. Ha dette i bakhodet uansett hvilken øvelse du gjør. Selv der du ligger på mage og trener skal ha aktiviserte mage/core muskulatur.

Øvelser du kan gjøre er mange, og det kan være greit å lage seg 2-3 forskjellige programmer. Programmene dine skal gjenspeile de målene du har for trening. Det er best om du klarer trene opptil 3 ganger pr uke. Hver øvelse skal ha 2-3 sett med minst 10 repetisjoner. Er du nybegynner kan du begynne med et sett og 8 – 16 repetisjoner.

Få hjelp til å finne øvelser som passer for deg. Sjekk på nett eller sjekk nærmeste treningssenter. Det kan være greit med variasjon i treningen, vurder derfor om du i tillegg skal legge inn litt kondisjonstrening. Det holder med raske gåturer. Målet med kondisjonstrening er at du skal få pulsen opp, og holde den oppe en stund. Det klarer man også med raske gåturer. Er ikke dette noe for deg kan du vurdere forskjellige treningsutstyr for kondisjonstrening. Det kan egentlig være hvilket som helst; Cross Trainer, Pro Treningssykkel eller annet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.1 kg
Dimensjoner 26.5 × 13 × 27.5 cm