fbpx
tilbud

Treningsbenk Med Justerbar Barbell Rack Sort / Hvit

Gorilla Sports

kr 2,599

Nullstill
Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Treningsbenk Med Justerbar Barbell Rack
 • Mål: 125 cm x 57 cm x 78 cm – 99 cm
 • Mål på pute: 111 cm x 25 cm x 4 cm
 • Vekt: 18 kg
 • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
 • Inkl. manual
 • Fargevalg: sort eller sort/hvit
 • Sammenleggbar (mål sammenlagt: 133 cm x 54 cm x 47 cm

Beskrivelse

Er du i startgropa for å «bygge» din egen hjemmegym vil denne benken være et godt tilskudd (les mer om trening hjemme med egen hjemmegym her). Treningsbenk med justerbar barbell rack kan brukes til mer enn benkpress, selv om den er tenkt for det i utgangspunktet. Fordelen med en benk som denne er blant annet, at den er sammenleggbar. Når den ikke brukes kan den foldes sammen og settes opp mot en vegg. Derfor vil den også passe i en liten hjemmegym. Eller kanskje idrettslaget ditt kan ha behov for en? Benken er i kompakt materiale, og står stødig ved bruk. Barbell racken er justerbar. En klar fordel med tanke på trening tilpasset deg, og din lengde. I tillegg kommer et sikkerhetsbelte, som kan benyttes, om man føler for det. Beltet er i utgangspunktet for å trene mage. Låse fast føttene. Benkens ryggplate kan justeres og gir dermed også mulighet for magetrening på benk (tilsvarende en situps benk). Baksiden av arm kan også få sitt med dips-håndtakene. Altså en atskillig mer anvendelig benk enn ved første øyekast. Legg merke til at barbell ikke følger med.

Trening med Treningsbenk med justerbar Barbell Rack

Treningsbenk med justerbar Barbell Rack gir mange muligheter. Flere enn de vi har nevnt ovenfor. Er man litt kreativ kan man bruke benken til trening av hele kroppen. Nybegynnere bør få litt hjelp med å lære teknikk, og lage et program. Det finnes mange gode programmer og tips på nett. Er du mer erfaren handler det om å utvikle deg videre.

Du kan sjekke om du finner noen gode tips i bloggen vår.

Et fullkroppsprogram bør brukes rundt 3 ganger pr uke. Kjører du splitt program er det avhengig av programmet ditt hvor ofte du trener. Benken kan benyttes blant annet til benkpress (vide og smale), incline/decline med dumbbells, triceps dips, situps på skrå benk, et hånds roing, bulgarsk et bens utfall og hip trust.

Teknikk er viktig for å unngå «å trene på seg skader». Benkpress er i utgangspunktet en grei øvelse, men kan fort gå galt med dårlig teknikk. Benkpress er en liggende øvelse. Rygg, bak og skuldre skal være i benken. Føttene skal være godt plantet i gulvet. Når du holder stangen med strake armer skal den være rett over brystkassen. Bøy i albu og senk stangen ned mot brystkassen. Når stangen er rett over brystet, press opp igjen. Ved bredt grep skal albuene utover. Smalt grep albu nær overkroppen.

Når det gjelder trening av brystmuskulatur; tren også rygg. Trenger du utstyr til dette kan du sjekke ut blant annet ryggbenken her hos oss. Eller bruk barbell og dumbbell til forskjellige ryggøvelser.

Les om hvordan du kan gjøre brystpress på treningsbenken.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

Sort, Hvit

Vi anbefaler…