fbpx
tilbud
Tilbud!

Treningsbelte – Bredt vektløfterbelte

Gorilla Sports

kr 503

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Treningsbelte – Bredt vektløfterbelte
 • Passer til alle kraftidretter
 • Lær i topp kvalitet
 • Gir støtte til ryggen
 • Størrelser: S, M, L og XL
 • S: 56cm-79cm
  M: 68cm-89cm
  L: 77cm-97cm
  XL: 79cm-99cm

Beskrivelse

Treningsbelte fra Gorilla Sports er det du trenger for å passe på ryggen din når du driver med styrketrening. Dette beltet er sydd i kraftig lær som gir støtte til musklene i ryggen og magen. Treningsbelter som dette gir maksimal komfort og er ideelle til alle typer trening som involverer både tunge og lette løft. Det er dessverre ofte at man strekker muskelfestene når man trener, og må bruke tiden for å la ligamentene gro og komme seg igjen. Med treningsbelte fra Gorilla Sports, reduserer du denne risikoen betraktelig. Et treningsbelte er heller ikke bare for de tyngste løftene. Det kan med hell brukes også til lette treningøkter. Effekten er både å gi støtte for å unngå slitasje på musklene, og samtidig isolere musklene slik at du ikke løfter med ryggen når du egentlig vil trene andre muskelgrupper. Dette beltet festes enkelt og sikkert med en kraftig spenne som er enkel å justere. Treningsbeltet kommer i størrelser fra S til XL.

Hvorfor bruke et slikt belte?

Tren sikkert med treningsbelte i kraftig lær

En av de enkleste tingene du kan foreta deg for å få bedre utbytte av treningen, og samtidig redusere risikoen for unødig slitasje på ryggmuskulaturen, er å investere i et solid treningsbelte for vektløfting og kraftsport. Dette, sammen med et par solide treningshansker, er gull verdt for alle som trener med vekter, eller bruker kroppen som tyngde i treningen. Treningsbelter fra Gorilla Sports har en kvalitet og design som er gjennomprøvd og utviklet over lang tid. Vi har fokus på å finne de beste løsningene, slik at du kan konsentrere deg om å få mest mulig utbytte fra treningen din.

Dette treningsbeltet i kraftig lær er mest populært blant de som driver regelmessig styrketrening, men vi anbefaler det spesielt til nybegynnere. Erfarne vektløftere har gjerne bedre teknikk en nybegynnere, og vil dermed ha en noe redusert risiko for slitasjeskader og vond rygg. For nybegynnere blir det derfor ekstra viktig å gi støtte til rygg og mage, når de går i gang med styrketrening. Etter hvert som progresjonen kommer, erfaren man viktigheten og fordelene av et solid treningsbelte til vektløfting.

Denne versjonen av våre treningsbelter kan sies å være et all-round-belte som vil gi deg fordel av all styrketrening. Om du ønsker deg enda bedre støtte, spesielt om du trener med tunge vekter, vil vi anbefale deg å se på dette alternativet. Det samme gjelder personer som lett får ømme og såre muskler i ryggen. Med ekstra støtte, vil du enklere unngå ubehaget. Bestiller du treningsbelte fra Gorilla Sports i dag, vil det være på vei i posten temmelig umiddelbart. Se også på andre nyttige produkter vi tilbyr som tilleggsutstyr til styrketrening og vektløfting.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large

Vi anbefaler…