fbpx
tilbud
Tilbud!

Treningsbelte – Bredt vektløfterbelte med ryggstøtte

Gorilla Sports

kr 467

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Treningsbelte – Bredt vektløfterbelte med ryggstøtte
  • Passer til alle kraftidretter
  • Lær i topp kvalitet
  • Gir støtte til ryggen
  • Størrelser: S, M, L og XL

Beskrivelse

Pass på ryggen når du løfter tungt! Dette beltet for styrketrening fra Gorilla Sports gir deg god støtte der du trenger det mest. Et vektløfterbelte er ikke bare for de største og mest veltrente jentene og guttene. Faktisk vil nybegynnere kanskje ha mest utbytte av den ekstra støtten du får rundt livet med et bredt og solid treningsbelte. Nybegynnere har gjerne ikke den samme innøvde teknikken som proffene, og vil dermed ofte løfte mer feil. Treningsbeltet er sydd i lær av topp kvalitet. Det er slitesterkt og vil holde i årevis. På innsiden er det foret med materialer som transporterer fukt og som føles mykt og behagelig mot huden. Hovedingrediensen i designet er skinna som ligger tett mot ryggen og støtter muskulaturen, slik at du begrenser risikoen for skader på ligamentene i de lavere ryggmusklene. Du fester og justerer beltet enkelt med den solide spenna med doble hull. Treningsbelte for styrketrening fra Gorilla Sports fås i størrelser som vil passe til alle, fra S til XL.

Tren bedre med treningsbelte for tunge løft

Enten du er nylig kommet i gang med styrketrening, eller er erfaren og godt vant med tunge løft, bør du bruke et treningsbelte som gir ekstra støtte i ryggen. Treningsbelter fra Gorilla Sports gir deg akkurat det du trenger. Enten du løfter tungt eller lett, er det alltid en fare for å strekke ligamentene i ryggmuskulaturen. Dette gjør at man bør gi muskelfestene tid til å komme seg igjen, og dermed går man glipp av verdifull trening. Med treningsbelte på plass, kan du trygt konsentrere deg om vektløftingen.

Et treningsbelte er ikke bare for tunge løft med frie vekter. Du vil også ha utbytte av beltet til øvelser der man normalt ikke forventer det store presset på rygg- og magemusklene. Beltet gir støtte og isolerer musklene i midtlivsregionen, slik at du bruker de musklene du skal bruke, når du for eksempel trener armer og skuldre.

Teningsbelte fra Gorilla Sports kommer likevel mest til sin rett ved tunge løft med frie vekter. Når du løfter tungt, er det større risiko for skader på både muskulatur, utstyr og resten av kroppen. En sliten kropp gjør oftere feil. Derfor bør du supplere treningsutstyret med effekter som reduserer risikoen for skader. Et solid treningsbelte i topp materialer, sammen med treningshansker for bedre grep, er akkurat det du trenger. Denne investeringen er meget rimelig, spesielt sett i forhold til det utbyttet du får igjen i form av sikkerhet og ekstra effekt i treningen.

Vi sender deg nytt treningsbelte på dagen når du bestiller fra oss. Skulle beltet mot formodning ikke passe, er det enkelt å bytte varer her hos Gorilla Sports. Med det sagt, våre treningsbelter er svært anvendelige og har mer enn nok hull til å skulle passe, bare du treffer sånn noenlunde på størrelsen (fra S til XL).

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large

Vi anbefaler…